Wywoływanie duchów czy wierzysz w to bo ja tak bo mam w sobie medium
Życie po życiu podyskutuj kobieto o tym co nas otacza strona 5 z 8
Zostawcie wisienke w spokoju , ona już jest dorosła dziewczyna
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
To mogło zdarzyć się tylko na forum fotki. Żeby ludzie zastanawiali się nad tym czy jestem dziewicą czy nie.
No proszę. A przypominam, że temat, przynajmniej początkowo, nawiązywał do sfery sacrum :D
Nie ważne czy jesteś czy nie , ważne że tutaj jesteś )
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
nie rozumię jak taka wielka katoliczka może się wbijać w takie tematy bo kościół tego zabrania całkowicie a ona zamiast się modlić to czyta takie tematy
Żaden zmarły nie ma kontaktu z osobami żywymi. No może jest tam jakiś kult świętych ktorzy wypraszają łaski u Boga i tyle.
Tak w świat duchowy od kilku lat wierzę bardzo mocno, bo nie ma przypadków już teraz w moim życiu, a robią ze mnie wariata, ufałem lekarzom, 12 pobytow w szpitalu, proby samobojcze kilka, nalogi, ba nawet regularnie przez 3 lata bralem leki i nic. Wiem jedno wierzę w Boga i Jego posłaników w sumię przez 10 lat odkad zaczal sie pewien nałog, duzo otrzymałem, ale wiem jedno teraz to jest przyczyną problemów które mam teraz i to żadna choroba, najgorsze że już księżom nie ufam. Wierzę, że Bóg mnie jeszcze uchowa i możecie się śmiać ale diabeł istnieje i jest całkiem realny.