Wywoływanie duchów czy wierzysz w to bo ja tak bo mam w sobie medium
lista tematów
Życie po życiu podyskutuj kobieto o tym co nas otacza strona 1 z 8
W duchy nie wierzę , przesądny jestem ,ale duchy to już trochę wykracza poza moje wyobrażenia. Medium ma się w sobie ,czy jest się medium ?
Jeśli medium nie ma się w sobie ,w takim układzie autor niezabardzo wie o czym pisze ,lub źle to zinterpretował .
Nie pisz w moją stronę nigdy więcej.
MEDIUM się jest a nie ma się MEDIUM w sobie. Medium to inaczej materia przez którą coś przepływa lub przemawia. Człowiek potrafiący przekazywać informację od duchów jest medium bowiem służy jako "głośnik" przez który duchy komunikują się ze światem.
Pojęcia Nie mam o seansach spirytystycznych ,ale jak dla Mnie autor napisał iż ma medium w sobie . Dlatego pytałem ,kto pyta nie błądzi . Dzięki za wyjaśnienia .
Konto usunięte: Pojęcia Nie mam o seansach spirytystycznych ,ale jak dla Mnie autor napisał iż ma medium w sobie .
Ja Twoje pytanie odczytałam retorycznie. Miałam wrażenie, że właśnie starasz się swoim pytaniem zwrócić autorowi błąd, że medium to się jest a nie ma się go w sobie. ;))) Choć człowiek medium też ma w sobie. Na przykład krew jest medium dla tlenu. ;))) Ale to już tak na marginesie