Wywoływanie duchów czy wierzysz w to bo ja tak bo mam w sobie medium
Życie po życiu podyskutuj kobieto o tym co nas otacza strona 3 z 8
Wywoływanie duchów ;) zawsze się tym interesowałem od szkoły podstawowej, a to zaczęło się tak... koleżanka z podstawówki mnie wprowadziła w ten temat . Raz na wycieczce poszliśmy do jednego pokoju z kolegami i koleżankami,usiedlismy w kółeczkoi chwycilismy się za rece zamknelismy oczy i zaczęliśmy wywoływać dusza ;) tak ta historia umie zaczęła się . Od tego czasu zacząłem czytać ,interesować się zjawiskami paranormalne. Ale na prawdę nie warto się w to bawić, to jest trochę niebezpieczne
Daj mi powód, bym się podniósł,nBy być skwielem podaj powód mi
Czyli coś na kształt tabliczki ouija, którą zawsze nazywałem tabliczką ch**a oszczędzając "karkołomnych" wyczynów dla języka. No i co? O czym przykładowo opowiada duch? Mówił kiedyś gdzie się znajduje?
na wszystko odpowiadają i pytają raz przyszedł super chłopaka duch dziękował mi za wywołanie opowiedział jak zginął z przyszłą żoną ona była w ciąży
No dobrze, jeśli odpowiadają to aż prosiło się zapytać o stwórcę oraz miejsce w którym duchy przebywają. Pytaliście o to?
pyta się mnie ile razy to robiłem ja do niego ale co on no to to ja piszę 100 a on na to że on raz i ona była y ciąży