Co ic gdy ktos wlamuje sie wam do domu gdy jestescie w pracy lub na wyjezdzie byla juz policja, zmirniono zamki a sytuacja sie powtarza ktos wchodzi i niszczy wasze rzeczy, najprawdopodobniej ma wytrych lub dorabia klucz,
wlamania do mieszkania strona 2 z 2
szcześcia zdrowia i hajsu miejcie tyle żeby zakleić dziurę w serduszku, bo wyleci wam cały popiół, a wtedy nic nie poradzicie,
ja w obecnej chwili staram się zebrać myśli i borykam się z coraz silniejszymi bólami głowy, ale to nic, niech wam manna z nieba leci nawet jak na to nie zasługujecie, pozdro z fotela,
ja nigdy zbyt dobry nie byłem i nie bedę do tej pory śnią mi się koszmary ale to rutyna, ale tylko jedno pytanie why so syrius, hahahahahaha
każdy kiedyś umrze, a ja widzę że nikt nie weźmie na siebie odpowiedzialności za morderstwo proóbując je załagodzić żartem
beng siabadaba da, ugryście się w dupke, lowki kiski tracę siły a ludzie są fałszywi,
ale już wiem iż mój stan zdrowia nie pogarsza się tak szybko aby określić że umieram wiec jest dobrze,
jak się ludzie przyznają do szpiegostwa i trucia innych, a no i do tego że w pl skazuje się ludzi na kalectwo lub to też śmierć, jeśli wam nie odpowiada moje podejście to nie pisz w tym temacie, chciał bym aby mordercy byli ukarani to nie tak wiele,
wiekszość osób które mnie zna wiedzą że aby działać to trzeba być sprawnym, a jeśli nie udzialono mi pomocy to jak by mnie zabito the end, nie prosiłem o pomoc gdy nie było to konieczne, a okazało się że jaka pomoc jak mnie skazano i zrobiono z tego żart
ślady pozostawiane w moim mieszkaniu mają jedynie trzymać mnie w niemocy i podwyższonym stresie aby łatwiej było mnie sprowokować urządzenia tańszych firm są tu bezużyteczne do monitoringu, ponieważ w dośc szybkim czasie zostają one uszkodzone ( zdalnie )
elektromagnetycznie) to lub coś w tym stylu, małe ślady ukazujące o ingerencji są bez sensu ponieważ co mnie to obchodzi, od tego jest policja, straż, ponadto rudy z csi i malanowski, ja jako zwykły wieśniak nie mam odpowiednich argumentów aby podejmować się bez sensownej walki skoro wiele osób o tym wie, a najlepsze że słabne wiec co mnie to wszystko obchodzi