Co ic gdy ktos wlamuje sie wam do domu gdy jestescie w pracy lub na wyjezdzie byla juz policja, zmirniono zamki a sytuacja sie powtarza ktos wchodzi i niszczy wasze rzeczy, najprawdopodobniej ma wytrych lub dorabia klucz,
wlamania do mieszkania strona 1 z 2
Najprawdopodobniej to zwykla menda spoleczna, ktora jest nie godna zaufania, co robic gdy ludzie sa tak falszyfi i robia takie rzeczy
a może ludzi społecznośc ktoży nie mają odwagi przyznać się do otrucia lub skazania kogoś na śmierć, czy też szpiegostwo, z resztą nie wnikam, sytuacja patowa bo i tak mnie otruto a ludziezrobili z tego żart
chyba że się mylę i nie robi się przekazów podprogowych po podaniu substancji psychoaktywnej z kradzionych zdjeć lu obrazu z kamery, jeśli tak takie osoby zasługują na śmierć, bo to by znaczyło że okaleczyli wiele osob i wiele przez nich umarło
a może wiele osób o tym wie wprowadzając człowieka w stan depresyjny udajac pomocnych doża do jego śmierci, proste i logiczne,
w moim przypadku sprawa włamania została skierowana na policje a to że zostałem otruty do szpitala wylądowałem w szpitalu z silnymi majakami, a ponadto zaburzeniami kordynacji ruchowej, sądzę że wy kpicie z tej sytuacji ale nie wnikam nie interesuje mnie to,
myśle że kpicie z osób które są skazane na kalectwo lub śmierć, a wy po przez przekazy podprogowe chcecie się wykpic, moja wyobraźnia nie ma nic wspóknego z sytuacjami które wydarzyły się naprawdę, pozdrawiam.
myśle że mam racje a osoby które poznawałem udawały na siłe aby nie widzieć zakłamania ludzkiego, a mnie to do tej pory nie obchodzi po prostu mnie otruto a ludzie byli na tyle fałszywi że nie potrafili powiedzieć mi czegoś w prost inaczej zwykli mordercy,
te syti\uacje są mi znane z innych przypadków ale nigdy nie myślałem że ludzie mągą być aż tak fałszywi że ze śmierci człowieka zrobią wypadek lub z trucizny lekrstwo
No drogie czy nie jedyne rozwiazanie na przylapanie przestepcow na goracym uczynku, majac nagrania z monitoringu mozna jedynie sie dowiedziec kto jest za to odpowiedzialny a potem pociagnac do odpowiedzialnosci karnej i zadoscuczynienia materialnego za wyrzadzone szkody. Sa rozne sprytne kamerki w okularach, guzikach, dlugopisach, nawet w kontakcie. No ale te jak kiedys patrzylam maja krotki czas nagrywania a dobrze by bylo aby ten monitoring byl na okraglo.
po co piszecie jeśli robicie o specjalnie jeśli ktoś mnie otruł to kto i jakie zadość uczynienie, nic bym nie chciał od takiej osoby najlepiej jak bym nigdy więcej nie miał z nią kontaktu, niech sobie żyje, ale zastanawiam się po co wy piszecie na forum, skoro w wiekszości wiadomości zmyślaliście pisząc ze mną ale co to za różnica mogła by to osoba podstawi ona, ja z każdym dniem czuje się coraz gorzej,
nie obchodzi mnie to że ktoś by miał być pociągniety do opdopowiedzialności, ja tam wybaczam przed śmiercią wole umrzeć w spokoju, ale do tego się nigdy nie przyznacie więc darujcie sobie,
żeby was nikt nie otruł, ani nie próbował odziaływać na waszą psychikę po przez kradzież i włamania do mieszkania, aby nikt wam nie niszczył sprzętu, oraz żebyście nie wylądowali w szpitalu bo ludzie postanowili zrobić z was chorych umysłowo po przez otrucie i z każdym dniem jestem coraz słabszy więc sobie darujcie, ja wybaczam każdemu kto mi źle życzył, chociaż nieraz sobie popluje krewką lub tam zataczam się na nogach, ale przecież żyje, a ludzie mnie nie okłamują, niech ta osoba ma po prostu więcej szcześcia, a jeśli nie żałuje to i tak mnie nie obchodzi, bywajcie zdrowi,