lista tematów
♡ Handmade/ Diy ♡
Czeeść! ♡
Czy są tu jakieś osóbki, które zajmują się jakimś rodzajem handmade? Jakieś Diy?
Jeśli tak to co wykonujecie? Pochwalcie się
Czy są tu jakieś osóbki, które zajmują się jakimś rodzajem handmade? Jakieś Diy?
lovehardcorove
lovehardcorove: Czy są tu jakieś osóbki, które zajmują się jakimś rodzajem handmade? Jakieś Diy?
Swojego czasu probowalam haftu, bardzo przyjemnie sie wyszywa pomimo wielokrotnie wbitej igly w palce. Ale zaprzestalam, pewnie jeszcze do tego wrócę.
Niestety ale nie mam czym sie pochwalić. :/
U mnie decoupage, róznego rodzaju "cos z niczego"..choćby lustro ze starego okna, lub skrzynka na klucze z pudełka po winie
Wladnie wracajac ze sklepu lesną scieżką znalazlam w lesie cos takiego . k
tos wie co to jest ?? Kocham stary metal i ładne to jest ale nie wiem do czego to wykorzystac.
Pudełka na rzeczy w okleinie drewnianej.
Konto usunięte: tos wie co to jest ?? Kocham stary metal i ładne to jest ale nie wiem do czego to wykorzystac
Byłby stojak na drewno kominkowe ale nie ma "podłogi". Za kilka lat palenie paliwami stałymi w kominku może być nie legalne, dlatego ktoś wyrzucił ;)
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Byłby stojak na drewno kominkowe ale nie ma "podłogi".
Sąsiadka mówi ze to stojak na wina...zerkne w necie do czego podobne 😊
Musiałabyś zainwestować i przy następnej wizycie w sklepie nabyć lub wyślę wymiary butelki ;P
Tam są wykute o ile dobrze widzę liście winogrona i grona na wino :D Lecz abstynent może z tego zrobić przydomowy kompostownik na zwykłe liście i obierki jako nawóz.
Wrzucam bomby na forum. Kryć się!
Do zagorzałych abstynentów nie nalezę, ale predzej u nas sie znajdzie piwko 😊. Jako stojak typowo na wino mi sie raczej nie sprzyda. Ale myslalam zeby to jakos wykorzystac w ogrodzie. To jest dosc małe , powiedzmy wielkosci 6paka piwa. I myśle i dumam..kompostownik juz mam dosc spory..