Czeeść! ♡
Czy są tu jakieś osóbki, które zajmują się jakimś rodzajem handmade? Jakieś Diy?
Jeśli tak to co wykonujecie? Pochwalcie się
lista tematów
♡ Handmade/ Diy ♡
Krolik przecudny 😍. Tez mam miniaturkę i całe dnie spędza na podwórku. Marzy mi sie taka huśtaeka, ale niestety miejsca brak
To chyba nie miniaturka dosyć spora jest i jakoś taka dzika mi się trafiła nie złapiesz jej i nie pogłaskasz na kolanach drapie i rzuca się ale kobiety tak już mają XD
Czasem na nią siadam tylko jak się nachylę za bardzo do przodu to środek ciężkości się zmienia i można zaryć ryjem o trawę :/ Tak więc lepiej się opierać gdy się huśta.
Nie wiem jak u was ale u mnie plago krwiopijnych komarów nie da się wytrzymać . Królika chowam w altanie bo by mi go zjadły :/ Najpierw plaga ślimaków teraz komary no i jeszcze chrabąszcze ale te owady akurat lubię. XD
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: I koniecznie w cieniu. Królik moze nawet paść od zbyt wysokiej temperatury
Nie wiem jak u was ale u mnie plago krwiopijnych komarów nie da się wytrzymać . Królika chowam w altanie bo by mi go zjadły :/ Najpierw plaga ślimaków teraz komary no i jeszcze chrabąszcze ale te owady akurat lubię. XD
U mnie plaga wszystkiego 😢 . mawet mrowek
Konto usunięte: Przeczytajmojopis: mawet mrowek
Moja sąsiadka na 4 piętrze mieszka nie wiem co tam zdechło w jej domu że o ścianie aż r\tak wysoko mrówki wchodzą jej do domu i to nie faraon-ki tylko te zwykłe.
U mnie nic nie zdechło a tez mamy regularnie (11lat) mrówki u syna w pokoju. Dom stary drewniany wiec teoretycznie nic dziwnego
Konto usunięte: U mnie nic nie zdechło a tez mamy regularnie (11lat) mrówki u syna w pokoju. Dom stary drewniany wiec teoretycznie nic dziwnego
"Pająk na szczęście, mrówka na... seks!"