Od jakiegoś czasu , a w sumie od 2 lat interesuje się tematem browarnictwa i korzystając z serwisu chciałem poznać piwne gusta fotkowiczów. Na pewno jest tutaj dużo osób które spotkały się z tematem piwa rzemieślniczego i interesuje mnie kształt w jakim rysują się gusta piwne.
Jaki piwko lubicie, jakie najczęściej pijecie? strona 3 z 3
Tak wiem, ale tak ograniczylem picie, bo zapijalem co 3 miechy, tracilem prace, osoby ktore kocham. Najtrudniej mi jak mam kase. Wiem, ze to za wczesniej ale od czegos trzeba zaczac.
Być może tak jest, w barach nie spotkałem nigdy ludzi rozsądnych, zwłaszcza po procentach gadali jakieś androny. :) A może byłem za głupi aby ich rozumieć :))
Ostatnio zacząłem pić piwa mniej znane z mniejszych browarów oraz piwa zagraniczne. Zbrzydły mnie już piwa z browarni "Żywca" Wszystkie te piwa są na jedno kopyto robione. Radzę sprawdzić sobie ile jest piw z grupy żywca i sami zobaczycie że co 2 piwo na półce to z tej grupy jest. Ale wracając do tematu lubie ostatnio pić piwo Grolsch (można dostać w Tesco) z fajną nawet butelką i bardzo dobry w smaku. Po pierwszych łykach można wyczuć że to zupełnie inne piwo niż nasze Tyskie, Żywiec itd..Polecam
Ja ostatnio kupilem Tuchera Pilsnera w Intermarche bardzo lekkie piwo nie zalatuje DMSem na goryczke pewnie chmiel Hellertau
Klasztorne ciemne :)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)