Witam ;)
Tutaj możemy nabijać o nowościach kulinarnych, o jedzonkach, wymieniać się poglądami ;)
Nabijamy o jedzeniu, jego przygotowaniu, różnicach w smakach oraz o naszej wymarzonej kuchni etc.
Zapraszam serdecznie!
lista tematów
Temat do nabijania i plotek KULINARNYCH strona 2 z 5
Abaddon: Pamiętam jak swego czasu była z tą wódą afera, coś nie tak z "jakością" jej, sprzedawanej na promach, w plastikowych butelkach :P
Na drugim zdjęciu to jest..karpatka? Strzał bo trochę fota jakościowo niedopracowana :P Czyżby kam z lapcia?
Co jest na talerzy tego uśmiechniętego Pana? Coś kwadratowego..hmm..grzanka otoczona w czymś? :P Twoje dania? ;>
(chyba mu nie smakowało ;D, Ty na swoim już nic nie masz) xD
No nie był zły bols, na pewno lepiej smakuje niż stock
Zdjęcia z lapka właśnie, no i z karpatką Dawno nie robiłam
A to kwadratowe na talerzu to pizza własnej roboty (koleżanka robiła, bo to jej 18 była). Ale ja nie jadłam, bo zimna i bałam się, że jeszcze bym wymiotowała czy coś;p
Siostra dziś na śniadanie zrobiła naleśniki z jabłkami :D
Ale że jak to rokminić mam? Że źle iż czasami Tyś młoda, napisz mi czy próbujesz kucharzyć, jeśli tak jakie efekty są, jakieś danie popisowe itd :P Czy w ogóle do garów nie ciągnie Cię?
Wypytuję bo szukam żony xD)
Nie ma porównania, choć za bolsem nie przepadam. Ostatnim czasem jak sięgam po wódkę to po białą żołądkową :) Przypasowała do gardzieła Lubię jednak też z rzadka np. setkę kolorowej jakieś, np. gdy idzie się z psem na spacer, taka żurawinowa, pychotka i "rozgrzewa", mdli mnie po słodkościach a ta jednak mimo tego jest taka "cierpka" :D ;)
Że źle iż w ogóle Ci się to zdarza :D
Już od kilku ładnych lat działam z tym :D
Jeszcze nikogo nie otrułam, więc dobre :D
Popisowe to raczej nie mam, ale lubiane przez domowników i rodzinę to sakiewki z ciasta francuskiego, nadziewane kawałkami piersi z kurczaka, pieczarkami i papryką- na ostro; rolady ze szpinakiem; magiczne naleśniki z serem(na słodko), czekoladą, owocami- bez dodatku oleju :) Wszelakie pizze na cienkim bądź też grubym cieście :) Chociaż bardziej wole piec ciasta ;)
Dobre :D
Już od kilku ładnych lat działam z tym :D
Jeszcze nikogo nie otrułam, więc dobre :D
Popisowe to raczej nie mam, ale lubiane przez domowników i rodzinę to sakiewki z ciasta francuskiego, nadziewane kawałkami piersi z kurczaka, pieczarkami i papryką- na ostro; rolady ze szpinakiem; magiczne naleśniki z serem(na słodko), czekoladą, owocami- bez dodatku oleju :) Wszelakie pizze na cienkim bądź też grubym cieście :) Chociaż bardziej wole piec ciasta ;)
Dobre :D
Tak domowo, czy związek ma to z szkołą?
Taa, pewnie było inaczej ;D Widziałaś się później z tymi co dania kosztowali? xD
O, świetny dodatek do kaw :3
Masz 17 lat to mogę napisać, najwyżej smycz mnie ukarze :P
Nie słyszałaś o powiedzeniu: Jak mnie karmisz, tak Cię rucham? xD
Stąd mały wywiad
Domowo ;)
Widziałam i widuję wciąż, uwierz- mają się dobrze! :D
Dokładnie ;)
Pierwszy raz się stykam z takim "powiedzeniem" :D
Mmm, rozumiem ;D
Widziałam i widuję wciąż, uwierz- mają się dobrze! :D
Dokładnie ;)
Pierwszy raz się stykam z takim "powiedzeniem" :D