NuTiiiiii: no miałem spaghetti, bez lansu
Jak myślisz że się podlizałeś to się grubo mylisz. Pewnie i tak zrobić nie umiałeś i biedackie jadłeś.
Konto usunięte: A ja grillowaną karkówkę z frytkami, colesławem, czerwoną kapustą, cebulą, papryką i pieczarkami.
A ty to sfolguj bo z fotela nie wstaniesz jak będziesz takie bomby kaloryczne jadła.
massacre: Polędwiczki w sosie borowikowym, mizeria (świeży starty ogórek z naturalnym jogurtem oczywko 0% fat, doprawiony jedynie pieprzem, koperkiem i świeżym cz
Jak takie bogackie zajadasz to foto zapostuj może co..
styka51: Dziś zupa ryżowa ze stołówki za 2,50 :D
A ty to jesteś wzorem nastolatek. Pewnie poprawiła batonikiem na zapleczu jak nikt nie patrzył.
Earth: Zapiekanka makaronowa z kurczakiem. ;>
Nic mi to nie mówi ale, że gotować nie umiesz co widac było po poprzednich postach to do kosza modzie.
Konto usunięte: płatki z mlekiem
Pewnie czokapiki czekoladowa pycha. Potępiam takie odżywianie. kosz.
Sebuch: jajecznica z boczkiem i pomidorami
Sam jem ją codziennie z 5ciu jaj. No ale z tym boczkiem to grubo przesadziłeś. Zdrowego rozsądku to Ty nie masz.
styka51: Kanapka z papryką i serkiem z Lidla.
Serek z fatem pewnie a chleb biały Także styko rewelacji nie ma. Mogłabyś się postarac bardziej. Jak nie dla siebie to dla Mańka. Bo zamiast styka 51 to będzie styka 65
Konto usunięte: Trochę zupy ogórkowej plus:
Wsypałeś fixa do zupy? Extra pomysł. też tak zrobię przy najbliższej okazji. ALe co z workiem zrobiłeś?Powiedz proszę a będę Ci wdzięczny.
Konto usunięte: naszlo mnie na spagetti
To se zrób. Tylko według mojego bogackiego przepisu kilka stron wcześniej.
______
JA wczoraj pizza z mąki pełnoziarnistej z kupą miechą na wierzchu. Polecam und polecam. Wyszła trochę za gruba. Za bardzo wyrosło mi ciasto a robiłem w małej blaszy. Mam lekcję z której wyciągnąłem wnioski na następny raz. Staram się być lepszy nie tak jak wy forumowicze bez ambicji.
Będę dalej wam dawał wskazówki co i jak może w końcu do was dotrze, ze jestesmy tym co jesteśmy. xd