Tak na przekór. Dobre piwo dla was to Żywiec czy Żubr czy coś bardziej wyszukanego.
Ja np: ostatnio zakochałem się w Weizen Bock'u gorzki, mocny i ma to coś co powinien mieć dobry Koźlak.
Ps: Czekam na propozycje piw do mojej małej kolekcji
Dobre piwo tzn?
Lech, Żywiec to zależy na co mam ochotę.
Do kolekcji zarzuć Wojak Super wszech mocne 12,2% podchodzi pod winiaka :D
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
A teraz popijam Fortuna Czarna piwo ciemne z dodatkiem orzeszków coli. Podawane w temp: 10-12 oczywiście w pokalu. Deliaktne słodkie lekki posmak coli. Cena 4zł z kaucją. A co do browaru Kormoran to porter Warmiński najlepszy delikatny porter jaki piłem, tylko że cena 7zł lekko odstrasza.
Ostatnio piłam Ale, całkiem ciekawe choć 10 zł za butelke odpada, ale to alko z książki, musiałam przetestować. Piłam też czekoladowe piwo, było okej, ciekawa jestem tej Fortuny z colą. ;)
Ogólnie rzadko pijam piwa, a jeśli to często zagraniczne testuje z Delimy lub.. z Ukrainy. :-P
A z Ukrainy to Obolon białe kapitalne pszeniczne lub z miodowe z mikulenic lekko gorzkawe męskie miodowe lub z milkulenic Ciemne jest kapitalne kwaśne piwo . Rewelka lub porter lwowski.
Wiem młody jestem a tyle juz wypite
Jak masz jeszcze dostęp do jakiś zagranicznych to polecam rosyjskie: Krynica (Крыница) i Baltika (Балтика) :zakocha: najlepsze na ziemi
Asexualna poszukam poszukam a narazie zacznę produkcje podpiwku w domu. Więc nie tylko piwo, ale też około piwna. Jak sobie wyszukam w przystępnej cenie szklane butelki ok 8-10l to zacznę robić kwas chlebowy bez konserwantów.
Piwa się nie pije tylko się delektuje.
Dobre piwo na upały Cornelius grejfrutowy (radler smakowy). Dobre delikatne owocowe piwo raptem 3%.
Eve czekoladowe są dwa chyba w Polsce Magnus czekoladowy ostatnio w Polo widziany w butelce 0.33 słodziutki i posmak lekko gorzkiej czekolady ok 3zł.
Oraz Lubelskie Witnica, nie piłem ale od przyjaciół słyszałem że średnie więc spróbuj magnusa