Tak na przekór. Dobre piwo dla was to Żywiec czy Żubr czy coś bardziej wyszukanego.
Ja np: ostatnio zakochałem się w Weizen Bock'u gorzki, mocny i ma to coś co powinien mieć dobry Koźlak.
Ps: Czekam na propozycje piw do mojej małej kolekcji
lista tematów
Dobre piwo tzn?
Konto usunięte: Jak masz jeszcze dostęp do jakiś zagranicznych to polecam rosyjskie: Krynica (Крыница) i Baltika (Балтика) :zakocha: najlepsze na ziemi
Jak byłem w Moskwie to piłem te piwo, jego reklama bije w centrum miasta neonami po oczach. Dla ciekawostki to chyba jedyny taki przypadek w edycjach zagranicznych Milionerów to właśnie w edycji rosyjskiej prowadzący wraz uczestnikiem pili na wizji piwo Baltika w ramach reklamy :)
LeVentSolaire: Jak byłem w Moskwie to piłem te piwo, jego reklama bije w centrum miasta neonami po oczach. Dla ciekawostki to chyba jedyny taki przypadek w edycjach zagranicznych Milionerów to właśnie w edycji rosyjskiej prowadzący wraz uczestnikiem pili na wizji piwo Baltika w ramach reklamy :)
Którą piłeś? Ja niestety tylko pszeniczną, bo nie miałam czasu na wszystkie , a ogólnie to Krynica jeszcze lepsza, więc polecam!
Niezła reklama : D takie rzeczy tylko w Rosji.
bardzo mi smakuje :)
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Ja lubię Leszka, calsberga, tyskie i raz na jakiś czas jakieś babskie owocowe piwo :) np jabłkowego reddsa :)
nie smakują mi zupełnie ciemne piwa oraz takie robione przez mnichów- gęste jakieś takie z zawiesiną, te mi zupełnie nie idą
Perła mocna zdecydowanie, ale niewiem jak z dostępnością w innych cześciach polski. Odradzam perłę export bo to szczoch kota. Magnusy również propsuje, robią je kilometr od mej jamy :))
Perłę spokojnie w krakowie można kupić. Ja teraz zakochany po uszy w Cernym Kozelu. Leciutkie (3,8%) piwo ciemne z słodkawo kwaśne. Coś czego szukam. Poluje na Atak chmielu PINTY i to może być albo kocham albo nienawidze. Podobno bardziej chmielowe od perły