Lubicie ryby ?
Pod jaką postacią ?
Ja zwykle jem panierowane i obsmażane filety, uprzednio dobrze przyprawione.
Jakie ryby preferujecie ? Jecie pangi i inne słodkowodne ryby, hodowane w chińskich rzeczkach ?
Przy zakupie kierujecie się ceną ?
Jak często jecie ryby , które jak wiadomo są bardzo zdrowe?
Fish&Chips , próbował ktoś takiego połączenia ;>?
lista tematów
Ryby. strona 3 z 3
Bardzo, lubię na ciepło w folii z piekarnika, na zimno wędzone, w oleju, koreczki, paprykarz który sama robię...różne
tylko morskie, wolę kupić tylko raz w tygodniu ale zdrowe ryby
raczej nie
1-2 razy w tygodniu
Konto usunięte: Lubicie ryby ?
Pod jaką postacią ?
Jakie ryby preferujecie ? Jecie pangi i inne słodkowodne ryby, hodowane w chińskich rzeczkach ?
nie jem śledzi
a ryby głównie smażone lub zapiekane
flądra smaczna jest i kargulena np
Plus que hier , moins que demain.....
Modernizator- nowy rodzaj moda
Lubie
gotowana, smazona bez panierki, wedzona, sledzie
Najbardziej Sola i Torbut a tak pozatym to karp, makrela, pstrag i wiele innych :)
Panga dla mnie nie jest ryba tylko czyms co wyglada jak ryba i smakiem przyponina smak ryby. Sama chemie + woda to wszystko to co ma w sobie panga moim zdaniem oczywiscie :) jak ktos nie wierzy to zrobcie sobie pange w folii z duzego kawalka zrobi wam taki malutki kawalek ze nie jest w stanie tm sie normalny czlowiek pozywic...
Konto usunięte: Lubicie ryby ?
Pod jaką postacią ?
Lubię.
Smażone w panierce, gotowane nie zawsze mi smakują.
Lubię śledzie. A jako, że mój tatuś jest zapalonym wędkarzem, to sumy, liny, szczupaki, czasem nawet węgorze zdarza mi się jeść. No i dorsze uwielbiam
Kupuje tylko śledzie solone ;p reszte tata łowi.
Bardzo :)
Najczęściej smażone panierowane, czasem smażone bez panierunku, pieczone w warzywkach, i po grecku! Uwielbiam rybkę po grecku.
Najbardziej lubię mintaja, morszczuka, dorsza i flądrę. Nie jem pangi, ale swojego czasu zajadałam się nią.
Konto usunięte: Przy zakupie kierujecie się ceną ?
Najcześciej wybieram tą droższą rybkę w tej taniej więcej glazury niż czegokolwiek. Jem raz-dwa w tygodniu.