Lubicie ryby ?
Pod jaką postacią ?
Ja zwykle jem panierowane i obsmażane filety, uprzednio dobrze przyprawione.
Jakie ryby preferujecie ? Jecie pangi i inne słodkowodne ryby, hodowane w chińskich rzeczkach ?
Przy zakupie kierujecie się ceną ?
Jak często jecie ryby , które jak wiadomo są bardzo zdrowe?
Fish&Chips , próbował ktoś takiego połączenia ;>?
lista tematów
Ryby. strona 1 z 3
niektore;)
panierowane smazone albo sledzie po gizycku:)
nie lubie sie dlubac z osciami, wiec wybieram takie, ktore maja malo.
yy nie.
rzadko.
nie, ale chetnie bym sprobowala:)
Lubię. Pod każdą, ale najlepiej smażone filety z mintaja. Takie w plastrach jak łosoś czy pasta na kanapki też.
Raz może jadłem pangę i wcale tak źle nie smakowała jak o niej się mówi.
Nie zwracam uwagi.
Właśnie za rzadko, ale będę się starał jeść częściej.
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
No bym zapomniał, bardzo lubię też wędzoną makrelę.
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
średnio...
normalną.
Konto usunięte: Jakie ryby preferujecie ? Jecie pangi i inne słodkowodne ryby, hodowane w chińskich rzeczkach ?
lubię filety z serem, ale nie wiem jaki to rodzaj bo kupuję w sklepie gotowe, wystarczy jedynie podsmażyć, jakoś nigdy się specjalnie nie interesowałam jak się one nazywają. ;) oprócz tego lubię rybę maślaną.
nie, na jedzeniu się nie oszczędza :D
ale kupuję to co lubię :)
właściwie to dość rzadko jem
Lubię.
Wędzone, koreczki śledziowe, w panierce, z grilla... no różne.
Konto usunięte: Jakie ryby preferujecie ? Jecie pangi i inne słodkowodne ryby, hodowane w chińskich rzeczkach ?
Broń Boże. Panga to zło.
Właśnie nie często :/
W Anglii wiele razy.