lista tematów
Alkoholowo piątkowo strona 3 z 3
Lubicie i pijecie alkohol?
Piwo, wino, wódka czy drink?
Jesteście smakoszami czy nie przywiązujecie uwagi bo ważny jest stan błogości po wprowadzeniu procentów?
Macie przepisy na ulubione drinki ?
Mój ulubiony to wymyślona Banana Colada - wrzucam do miksera po 30 ml białego rumu, syropu cukrowego, mleczka kokosowego, śmietany 30%, 120 ml soku ananasowego i pół albo całego banana. Miksuję i mam pysznego drinka
Nie lubię wódki, kosmicznych drinków. Lubię dobre zimne piwo bez dodatków soku (czasem z pepsi)
Konto usunięte: Jesteście smakoszami czy nie przywiązujecie uwagi bo ważny jest stan błogości po wprowadzeniu procentów?
Raczej piwoszem lubię piwa z małych niedocenianych browarów. i w odpowiednich ilościach
Jak można powiedzieć, mistrzem nie jestem ale królem pewnie.
Piwo, drinki oraz whisky.
Konto usunięte: Jesteście smakoszami czy nie przywiązujecie uwagi bo ważny jest stan błogości po wprowadzeniu procentów?
Jestem fanem whisky, a reszta alko tylko dla bani.
Dzika Aza: 120 ml icetea 30 ml gorzka żołądkowa deluxe czysta.
Wódzistu: 30 ml Finlandii czystej, 30 ml Finlandii żurawinowej w lodzie.
Drink Szefa: 100 ml Coca Coli, 50 ml Jack Danielsa, 10 ml Kapitana Morgana.
Bardzo rzadko a jeśli już po nie ostatnio sięgam to tylko po wino.
Teraz tylko wino, najlepiej półsłodkie, do tego z południa Europy.
Jestem przeciw takiemu stanu u siebie.
Lubicie i pijecie :)
no to tu jest ciężko bom wybredna:
piwo: lech, desperados
wino: mogen david concord, chińskie śliwkowe + martini rosso z gazowaną mineralną, martini bianco z wódką :D
wódka: żołądkowa gorzka miętowa + sprite, jakaś wóda + jakiś sok :P ostatnio piłam czystą po raz 1. od chyba 13tu lat i nawet mi spasiło :D, finlandia żurawinowa z sokiem żurawinowym
lubię ruskiego szampana :D
lubię łyskacza z pepsi :)
Lubimy
Whisky,Piwo,Wódka
Nie umiem odpowiedzieć na pytanie
Nie wiem,za to hejtuje coś takiego jak:
White Widow albo White Death czyli:
Spirytus +sok
Hejtuje mocno bo nic nie czuć po tym !