lista tematów
Alkoholowo piątkowo strona 2 z 3
Lubicie i pijecie alkohol?
Piwo, wino, wódka czy drink?
Jesteście smakoszami czy nie przywiązujecie uwagi bo ważny jest stan błogości po wprowadzeniu procentów?
Macie przepisy na ulubione drinki ?
Mój ulubiony to wymyślona Banana Colada - wrzucam do miksera po 30 ml białego rumu, syropu cukrowego, mleczka kokosowego, śmietany 30%, 120 ml soku ananasowego i pół albo całego banana. Miksuję i mam pysznego drinka
Lubię i piję.
Zazwyczaj wódka, albo drink. Ubota czasem piję... soł piwo też.
Wina mi nie smakują, gorzkie są, jakieś cierpkie takie... a może pije badziewia albo sie nie znam?
Konto usunięte: Jesteście smakoszami czy nie przywiązujecie uwagi bo ważny jest stan błogości po wprowadzeniu procentów?
Zależy... Najczęściej pije wódkę, więc nie ma czym się delektować.
Wściekłego psa lubię, ale Kamikaze ładniej wygląda
Konto usunięte: Lubicie i pijecie alkohol?
Jesteście smakoszami czy nie przywiązujecie uwagi bo ważny jest stan błogości po wprowadzeniu procentów?
Macie przepisy na ulubione drinki ?
Jeżeli chodzi o 2 pierwsze pytania, to zależy. Z czym się pije, jaka jest okazja, czy brak okazji, ochota itp. Np. do kolacji wino, na film piwo, ze znajomymi wódka, a sama najbardziej kocham się w drinkach i jeżeli sama to je wybieram.
Ogólnie smakoszem drinków właśnie jestem ale jeżeli np. na imprezie itp. to 2 opcja ;)
Bardzo rzadko piję. Nie lubię alkoholu ale lubię ten stan po alkoholu
Wino a czasem drinki. Piwo rzadziej a wódki nienawidzę. Ale po którymś kieliszku już nie czuć smaku i wtedy idzie jak woda
Konto usunięte: Jesteście smakoszami czy nie przywiązujecie uwagi bo ważny jest stan błogości po wprowadzeniu procentów?
Raczej nie rozsmakowuję się w alkoholu :)
Konto usunięte: Lubicie i pijecie alkohol?
Wszystko wypiję, ale w odpowiednich ilościach.
Smakoszem raczej jestem. Bo jedyne wino, jakie toleruję to słodkie, nie znoszę wytrawnych, pół-słodkich oraz pół-wytrawnych - jest mi po nich niedobrze.