lista tematów
Alkoholowo piątkowo strona 1 z 3
Lubicie i pijecie alkohol?
Piwo, wino, wódka czy drink?
Jesteście smakoszami czy nie przywiązujecie uwagi bo ważny jest stan błogości po wprowadzeniu procentów?
Macie przepisy na ulubione drinki ?
Mój ulubiony to wymyślona Banana Colada - wrzucam do miksera po 30 ml białego rumu, syropu cukrowego, mleczka kokosowego, śmietany 30%, 120 ml soku ananasowego i pół albo całego banana. Miksuję i mam pysznego drinka
lubimy i pijemy:)
zalezy na co mam smaka, najczesciej piwo i wodka.
Konto usunięte: Jesteście smakoszami czy nie przywiązujecie uwagi bo ważny jest stan błogości po wprowadzeniu procentów?
wodke pije dla towarzystwa, piwa, likiery, szampany i drinki dla smaku:)
[quote=DomesticGoddess]Macie przepisy na ulubione drinki ?/quote]
niestety nie:)
nie rozumiem tego. nie czaję. nie jarzę. jestem tak ograniczony. WYTŁÓMADŻ!!
mihihihihih
nie no.
już nie
Konto usunięte: Jesteście smakoszami czy nie przywiązujecie uwagi bo ważny jest stan błogości po wprowadzeniu procentów?
to zależy od potrzeby :D
mam.
zwie się Cios Strzelina.
bierzemy półlitrówkę wódki i odmierzamy sześć gul,gul, potem bierzemy gazowaną mineralkę i odmierzamy pięć gul,gul.
wypijamy duszkiem.
Konto usunięte: Lubicie i pijecie alkohol?
Jesteście smakoszami czy nie przywiązujecie uwagi bo ważny jest stan błogości po wprowadzeniu procentów?
Pijemy, lubimy :D
Piwo - zazwyczaj "sikacze" typu Redd's, Desperados, ewentualnie inne piwa z sokiem malinowym, wino najchętniej słodkie, wódka oprócz miętowej, drinki kocham. Nie lubię rumu, koniaku, whisky.
Różnie bywa
Mój ulubiony to Sex on the beach :D
Konto usunięte: Lubicie i pijecie alkohol?
1. lubie, ale pije rzadko, bo mam slaba glowe.
2. wodka/drink/wino/szampan
3. po wodce/drinku lepiej mi sie tanczy :P
ulubiony - bloody mary i wsciekly pies.
Poor is the man whose pleasures depend on the permission of another.
Lubicie motzno, pijecie.
wódka, drink
jestem smakoszem.
The Godfather - 50ml szkockiej whisky, 80ml migdałowego likieru amaretto, pełna szklanka skruszonego lodu i resztę zapełniam colą.
Lubię, piję dość regularnie
Wódka i drinki.
Nie piję wina, bo smaku nie znoszę. To chyba coś znaczy
Mój ulubiony to taki skromny drineczek
40 wódki, do pełna Sprite i do tego trochę surowego ogórka.
Oczywiście podawać z lodem!
Lubię jeszcze drinki z Tequilą.
mhm
whisky
pije dla smaku
drinki sa dobre dla bab
Ballantines rzeźbi to wspaniałe ciało
Oglądanie meczów to nie tylko rozrywka, ale wręcz terapia. Futbol pozwala oswoić i uwolnić emocje - agresję, frustrację i smutek
:przybija piątkę:
368212: |
jestem smakoszem. |
To nabrało bardzo dumnego wydźwięku ,Paula
Konto usunięte: Mój ulubiony to taki skromny drineczek
40 wódki, do pełna Sprite i do tego trochę surowego ogórka.
Oczywiście podawać z lodem!
Musi być smaczne
Czasami.
Wino, piwo (z sokiem wisniowym), ale najbardziej lubie drinki - i tu chce zaznaczyc, ze jak w czyms czuc alkohol to nie tkne, mam odruchy wymiotne
Nie upijam sie (w ciagu ostatnich 3 lat bylam pijana jakos 2 razy), wiec to pierwsze.
Konto usunięte: Mój ulubiony to wymyślona Banana Colada - wrzucam do miksera po 30 ml białego rumu, syropu cukrowego, mleczka kokosowego, śmietany 30%, 120 ml soku ananasowego i pół albo całego banana. Miksuję i mam pysznego drinka
Hmm... Brzmi smacznie, ale musialabym wywalic smietane i syrop cukrowy.
+ Kupic mikser
podbijam.
pijemy, czy lubimy to zalezy :D
piwo i wino i wodka i drinki. i akademikowa wodka-czesto smak i efekt domestosa i ruskie szampany
jestem studentka mieszkajaca w akademiku. nie mam opcji byc smakoszem
lubie cosmopolitana i wiekszosc owocowych, tequila sunrise mi ostatnio podchodzi.
Konto usunięte: Mój ulubiony to wymyślona Banana Colada - wrzucam do miksera po 30 ml białego rumu, syropu cukrowego, mleczka kokosowego, śmietany 30%, 120 ml soku ananasowego i pół albo całego banana. Miksuję i mam pysznego drinka
pewnie pyszny, o ile bez kokosa