Poszukuję fotografa (osobę chętna do zrobienia sesji w terenie) zdjęcia dotyczyłyby mnie i konia :). Oczywiście darmowo. Nie musi to być super specjalista :)
lista tematów
poszukuje fotografa :) strona 2 z 2
Tam nie było wulgarnych słów... . Lecz nie pisz takich komentarzy do osób których nie znasz. To nie znaczy że jak ja mam niezbyt dobrej jakości zdj na Fotka to nie umiem robić zdj. Bo do robienia ładnych zdj trzeba potrafic ale trzeba mieć też dobry sprzęt (a ja takowego w danej chwili nie posiadam)...
Konto usunięte: Ok. Szczerość to podstawa,ale można to w inny sposób okazywać. Pisać "ładniej" j.polski jest bogaty nie ma problemu żeby wulgarne słowa zastępować innymi.
Ty może weź ustal jedną wersie i dopiero coś napisz ok?
A czy muszę Cie znać aby komentować Twoje zdjęcia? Moim zdaniem nie. Mam prawo wyrażać swoją opinie. A Fotka to nie portal adoracyjny gdzie będę chwalił syf który zamieszczasz w profilu.
Konto usunięte: To nie znaczy że jak ja mam niezbyt dobrej jakości zdj na Fotka to nie umiem robić zdj.
Nie oznacza, ale zastanów się choć raz. Prezentujesz zdjęcia w swoim profilu których styl wykonania daje wiele do życzenia. I jeszcze piszesz ze robisz zdjęcia. Więc po czym mam oceniać Twoją twórczość, jak nie po tym co zaprezentowałaś w profilu. Musiało być dla Ciebie na tyle dobre abyś się tego nie wstydziła.
Konto usunięte: Bo do robienia ładnych zdj trzeba potrafic ale trzeba mieć też dobry sprzęt (a ja takowego w danej chwili nie posiadam)...
Tutaj dokładnie widać jak mało wiesz o fotografii. Widziałem pracę robione aparatem za 300zł i uwierz mi to nie sprzęt czyni z Ciebie fotografia a pomysł i przemyślane wykonanie.
Ok. Może być tak jak i Ty mówisz. A mi na fotce nie są potrzebne lepsze zdj. Ja do tych zdj się nie przygotowywalam tak jak niektóre dziewczyny 3godz w łazience a potem na sesje
Ja kończę gadać z tobą na ten temat, bo i tak się nie dogadamy. Powodzenia w robieniu zdj. (u cb brak zdj ha ha dziecko)
Konto usunięte: Ok. Może być tak jak i Ty mówisz. A mi na fotce nie są potrzebne lepsze zdj. Ja do tych zdj się nie przygotowywalam tak jak niektóre dziewczyny 3godz w łazience a potem na sesje
No tak zabrałaś aparat w rękę ukryłaś połowę ciała za drzewem dla artyzmu i nacisnęłaś spust migawki. No to jest czego pozazdrościć.
Wcześniej wulgarne słowa, teraz chamstwo.... a to nic innego jak szczerość. I tak jesteś dla mnie dzieckiem bo jestem od Ciebie 10 lat starszy.
Pokazałaś tera klasę i wybitny intelekt...