Jakie są Wasze opinie na temat tych dwóch lustrzanek? Posiada ktoś którąś?
Którą bardziej opłaca się kupić?
lista tematów
nikon d90 v canon eos 50D strona 2 z 2
Flo: moja przesiadka z d40x na d80 to chyba najlepsza rzecz jaką obecnie mogłam zrobić, pracuje mi się zdecydowanie lepiej, w tej chwili nie wyobrażam sobie pracy bez górnego wyświetlacza przykładowo ;D
moja przesiadka z d40 na d90 tez byla dobrym posunieciem, jest po prostu wygodniej, no ale w tym przypadku to i jakosc podskakuje zauwazalnie....jak na aparat do pstrykania to bez sensu, zostan przy tym, co masz, a jak chcesz sie zajac powaznie to opanuj wiedze na obecnym sprzecie, a kiedys zainwestuj w d700, ktory jest nomen-omen genialna puszka, wiem, bo posiadam tak, jak d90, ale to juz zakup na przyszlosc, jak fotografia bedzie ci przynosic jakikolwiek dochod.
Konto usunięte: czyli podsumowując... radzicie zostać przy d60 ale zainwestowac w dobre szkło i ew. lampe?
nom bo z kitem na d90 nie poszalejesz a kupowac d90 i zbierac na szklo dalej robiac zdjecia jak to z kitu to lepiej kupic szkło czy lampe a ewentualnie potem zmienic puszke na d90 jesli nawet tak zechcesz ...chociaz ja bym zmienić wolał na body 3cyfrowe jesli nie d700 to chociaz d300 czy d300s