Tak jak w temacie, co byście polecili na pierwszą lustrzankę. Mam do wyboru Canon 450D,
Sony DSLR-A330, Sony DSLR-A500, Nikon D5000, Olimpus E-PL1. Może macie jakieś swoje propozycje, cena do 2500 zł.
lista tematów
Pierwsza Lustrzanka strona 3 z 3
uotr: Nie, ktoś poprosił o rady aby kupił sobie aparat NIE dla zaawansowanych tylko dla laików, jak wynika z tematu, "pierwsza lustrzanka".
dla laikow w ogole nie polecilbym lustrzanki bi czesto i gesto koncza na kicie ewentualnie dokupia dluga jego odmiane do standardu...
to juz lepiej kupić sobie hybryde odpada wymiana obiektywow czyszczenie matrycy etc
uotr: Nie, ktoś poprosił o rady aby kupił sobie aparat NIE dla zaawansowanych tylko dla laików, jak wynika z tematu, "pierwsza lustrzanka".
D90 - nie powiedziałem że pro. ale jest dla bardziej zaawansowanych.
Bo Tobie nie pasuje że nie ma kilku rzeczy, które Ci odpowiadają.
Czasem nazwa tematu jest mylna nie można tak z góry zakładać że ktoś jest początkującym czy laikiem, potrzebna mi ta lustrzanka akurat do szkoły bo niestety na kompakcie daleko nie zajadę z racji jaki profil wybrałem to muszę kupić by się móc dalej rozwijać w tym akurat zawodzie którym jest " Fotograf ".
No akurat z tym to wiem że się pomyliłem... W sumie nie ja tylko koleś w sklepie który go polecał... :P