Witam Dzisiejszy temat poświęcony będzie sesją fotograficznym. Chciałabym się dowiedziec jak przygotowac się na swoją pierwszą, ale taką w pełni profesjonalną sesję? I jakie są ceny mniej więcej wykonania sesji? Bo pytałam się paru fotografów to cena zwaliła mnie z nóg. A więc pytania:
1. Jak przygotowac się na swoją pierwszą sesję zdjęciową?
2. Jakie są ceny wykonania sesji? Bo pytałam się paru fotografów to cena zwaliła mnie z nóg.
3. Co w fotgrafii liczy się najbardziej (chodzi mi o wygląd)?
4. Wasza jakąś śmieszna przygoda związana z pozowaniem.
Sesja zdjęciowa:) strona 2 z 2
"Jak przygotowac się na swoją pierwszą sesję zdjęciową?"
wziąć najlepiej całą kosmetyczkę i jakieś ciuchy ;)
pierwsza sesja...
Przede wszytkim zrób sobie dzien wczesniej piling buźki...bo wizażystka wtedy bedzie miala mniej robioty...jesli myslisz o akcie staraj się nie uzywac obcisłej bielizny bo negatywnie wpływa to na ciało a nie daj boziu jak zdejmujesz ja przed sesją i zostają ślady po niej....kolejna sprawa higiena osobista, podgolić wydepilowac i takie tam...jesli jesteś osobą która nie nawiązuje szybko kontaktu dobrze jest się spotkac z fotografem wcześniej w celu omówienia szczegółów sesji...mogę tego wymieniac i wymieniać...
Siema Prośbę Do Was Mam :) Mozecie Wejsc na ta strone http://www.attic.pl/pl/147
I zagłosowac na moje zdjecie ?? Jest To Zdjecie B :) Ankieta Jest Z Lewej Strony :) Dziekuje :)