Poszukuje modelek do rozbudowy portfolio jako, że mam teraz więcej czasu.
Oferuje profesjonalną sesje zdjęciową bezpłatnie (pozowanie za zdjęcia).
Zaznaczam na wstępie, że samych portretów nie robię ale mogą być i raczej będą częścią większej sesji zdjęciowej! Nie ukrywam, że interesują mnie konkretne propozycje! Zdjęcia wykonam w okolicach Krakowa lub Krakowie.
zakres pozowania jaki mnie interesuje to minimum zdjęcia w biustonoszu!
Pozdrawiam Miit.
lista tematów
Wykonam profesjonalną sesje zdjęciową!!! strona 2 z 2
ale że o których Ty mówisz? ;]
skrytykować drugiego fotografującego to nie sztuka - sztuką jest jeśli jest ona konstruktywna krytyką :)
a także sztuką jest przyjąć krytykę i wziązc ja do siebie
ja np. staram się z każdej krytyki wyciągnąć na przyszłość jakieś wnioski :)
:)
jak dla mnie
ładną głębie ostrości masz w zdjęciach lecz kompozycja zbyt centralna i czasem brak czegoś w tych zdjeciach
blików w oczach itp.
ja nie mówię, że np. ja robię nie wiadomo jakie bóstwa ale wyciągam tylko spostrzeżenia :)
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"
Konto usunięte: Miiit:zresztą wystarczy zobaczyć Twoje zdjęcia i wszystko jasne :)
ale że o których Ty mówisz? ;]
skrytykować drugiego fotografującego to nie sztuka - sztuką jest jeśli jest ona konstruktywna krytyką :)
a także sztuką jest przyjąć krytykę i wziązc ja do siebie
ja np. staram się z każdej krytyki wyciągnąć na przyszłość jakieś wnioski :)
:)
jak dla mnie
ładną głębie ostrości masz w zdjęciach lecz kompozycja zbyt centralna i czasem brak czegoś w tych zdjeciach
blików w oczach itp.
ja nie mówię, że np. ja robię nie wiadomo jakie bóstwa ale wyciągam tylko spostrzeżenia :)
fotografowanie to raczej jak malowanie obrazow a nie ukladanie glazury
jak mu sie podobaja jego zdjecia to sa dobre i tyle
innym nie musza
moze za x lat okaze sie ze to co teraz wszyscy krytykuja okaze sie sztuka przez wielkie S
;)
no ok - ale każdy ma prawo do wyrażenia swojej opinii odnośnie zdjęć :)
a skoro są już pokazywane gdzieś obrazy to wiadomo że komuś się podobają a komuś nie...
ja uwielbiam krytykę :D i nie kryję iż w mych zdjęciach nie ma artyzmu a jest komercha :)
"Na ścianie twarze których wizerunkiem żywisz się, On fotograf dziki wampir pije ludzką krew, On fotograf żyje obcym w swoim ciele...Teraz wiesz kradniesz dusze poprzez zdjęcia swe [...]"