lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 80 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Konto usunięte: dziekuje Ci pieknie :)
...musze przyznac ze zdjecie z kaczkami osobiscie daze duza sympatia, a rzadko zdarza sie ze podobaja mi sie moje wlasne zdjecia :P
nie ma za co. ; )
ja właśnie często chodzę do parku i niestety nigdy nie udało mi się uchwycić tego momentu, który masz przedstawiony na zdjęciu. albo chciałabym kiedyś sfotografować to, jak kaczka robi taki 'ślizg' , jak ląduje na wodzie. ale niestety mam za słaby sprzęt, u mnie wychodzi to nieostre i poruszone.
a, że tak się zapytam, jaki masz aparat? : >
tego lumixa z wymienna optyka?
kurde...jak masz oko i kompakt porzadniejszy to daje rade zrobic, oczywiscie zdjecie bedzie jakosciowo pewnie odstawac, szczegolnie jesli chodzi o kadry robione dynamicznym obiektom. Ale luz, ja tez kiedys focilem kompaktem, kazdy przez to przechodzi...a zdjecia nadal (moze z malymi wyjatkami) robie gowniane :))
Konto usunięte: ...chce to kupic.
Bo czasem zwyczajnie nie chce mi sie nosic ze soba wszystkich rupieci...a na tyle na ile mialem z p80-tka do czynienia, jak na moje oko naprawde niezly kompakt.
to ja chyba nie umiem się posługiwać tym aparatem. jeśli robię zdjęcia na większym zoomie, to zdjęcie jest nieostre, poruszone. aparat też często gubi ostrość przy małym zoomie. sama już nie wiem.
Konto usunięte: ah jeszcze...btw. moze bedziesz zainteresowana:
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=7404
o, dzięki.
No kurde, przy 18-to krotnym zoomie robienie zdjecia z reki kompaktem to nie jest dobry pomysl. Statyw i po klopocie.
Pewnie za dlugie czasy naswietlania ustawiasz. Moze ta latka do oprogramowania pomoze :)