Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Hope
Hope
  28 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: dziekuje Ci pieknie :) ...musze przyznac ze zdjecie z kaczkami osobiscie daze duza sympatia, a rzadko zdarza sie ze podobaja mi sie moje wlasne zdjecia :P

nie ma za co. ; )
ja właśnie często chodzę do parku i niestety nigdy nie udało mi się uchwycić tego momentu, który masz przedstawiony na zdjęciu. :and: albo chciałabym kiedyś sfotografować to, jak kaczka robi taki 'ślizg' , jak ląduje na wodzie. :zakochany: ale niestety mam za słaby sprzęt, u mnie wychodzi to nieostre i poruszone. :smutny:
a, że tak się zapytam, jaki masz aparat? : >
HandOfFate
HandOfFate
  28 czerwca 2009
Hope
Hope: jak kaczka robi taki 'ślizg' , jak ląduje na wodzie.

sie znajdzie to wstawie...bo gdzies mam na pewno ;)

Hope
Hope: a, że tak się zapytam, jaki masz aparat? : >

czesc zdjec robiona Nikonem D40-tka, czesc D90-tka, i czesc D300-tka :)
Hope
Hope
  28 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: sie znajdzie to wstawie...bo gdzies mam na pewno ;)

o, to super. ; D

Konto usunięte
Konto usunięte: czesc zdjec robiona Nikonem D40-tka, czesc D90-tka, i czesc D300-tka :)

no to nie ma co się dziwić, jak lustrzanek używasz. :ninja: ja mam kompakt z właściwościami lustrzanki, ale to jednak nie to samo.
; )
HandOfFate
HandOfFate
  28 czerwca 2009
Hope
Hope: ja mam kompakt z właściwościami lustrzanki

tego lumixa z wymienna optyka?

Hope
Hope: ale to jednak nie to samo.

kurde...jak masz oko i kompakt porzadniejszy to daje rade zrobic, oczywiscie zdjecie bedzie jakosciowo pewnie odstawac, szczegolnie jesli chodzi o kadry robione dynamicznym obiektom. Ale luz, ja tez kiedys focilem kompaktem, kazdy przez to przechodzi...a zdjecia nadal (moze z malymi wyjatkami) robie gowniane :))
Hope
Hope
  28 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: tego lumixa z wymienna optyka?

nie, Nikona coolpix p80.
HandOfFate
HandOfFate
  28 czerwca 2009
Hope
Hope: nie, Nikona coolpix p80.

...chce to kupic.
Bo czasem zwyczajnie nie chce mi sie nosic ze soba wszystkich rupieci...a na tyle na ile mialem z p80-tka do czynienia, jak na moje oko naprawde niezly kompakt.
HandOfFate
HandOfFate
  28 czerwca 2009
Hope
Hope: Nikona coolpix p80.

ah jeszcze...btw. moze bedziesz zainteresowana:
http://www.fotopolis.pl/index.php?n=7404
Hope
Hope
  28 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ...chce to kupic. Bo czasem zwyczajnie nie chce mi sie nosic ze soba wszystkich rupieci...a na tyle na ile mialem z p80-tka do czynienia, jak na moje oko naprawde niezly kompakt.

to ja chyba nie umiem się posługiwać tym aparatem. :and: jeśli robię zdjęcia na większym zoomie, to zdjęcie jest nieostre, poruszone. :and: aparat też często gubi ostrość przy małym zoomie. sama już nie wiem. :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: ah jeszcze...btw. moze bedziesz zainteresowana: http://www.fotopolis.pl/index.php?n=7404

o, dzięki.
HandOfFate
HandOfFate
  28 czerwca 2009
Hope
Hope: jeśli robię zdjęcia na większym zoomie, to zdjęcie jest nieostre, poruszone.

No kurde, przy 18-to krotnym zoomie robienie zdjecia z reki kompaktem to nie jest dobry pomysl. Statyw i po klopocie.

Hope
Hope: aparat też często gubi ostrość przy małym zoomie. sama już nie wiem.

Pewnie za dlugie czasy naswietlania ustawiasz. Moze ta latka do oprogramowania pomoze :)
Hope
Hope
  28 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Pewnie za dlugie czasy naswietlania ustawiasz. Moze ta latka do oprogramowania pomoze :)

yhm, tyle że zdjęcia były robione na automacie. :ninja:

Konto usunięte
Konto usunięte: Statyw i po klopocie.

no, chyba muszę się zaopatrzyć. :tak:
HandOfFate
HandOfFate
  28 czerwca 2009
Hope
Hope: yhm, tyle że zdjęcia były robione na automacie.

ee to tym bardziej. Nie rob na automacie, poucz sie trybow manualnych, zaczniesz robic lepsze zdjecia.

Hope
Hope: no, chyba muszę się zaopatrzyć.

to maly i lekki aparat wiec na allegro zwyczajny statyw za 40-50zl i po bolu
lukaszl86
lukaszl86
  28 czerwca 2009

Takich kilka moich zdjęć :)

HandOfFate
HandOfFate
  28 czerwca 2009

Kilka kolejnych...jesli chce Wam sie ogladac te wypociny to zapraszam:

btw.
Cos tu malo ruchu, a szkoda bo nareszcie ktos pomyslal i zalozyl ciekawe forum na tym portalu :woot:
IWannaWakeUpWithU
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 5
IWannaWakeUpWithU
  28 czerwca 2009

Oddaję pod Wasz osąd :P
Flo
Flo
  28 czerwca 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Kilka kolejnych...jesli chce Wam sie ogladac te wypociny to zapraszam:

nie bardzo mamy wybór :ziober2:
rewelacyjne światło na pierwszym z lasu :zakochany: