lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 82 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
@razotka:
trzeba bylo nie ucinac bokow i zrobic to w kadrze kwadratowym, wydaje mi sie ze lepiej by sie prezentowalo.
I swiatlo jakies nie teges, ale to juz niezalezne od Ciebie ;)
mhm
Konto usunięte: to bardzo ciekawe co piszesz. tylko dziwne, że akurat ten moment uchwycił fotograf. i jeżeli to jest kwaśna mina to ja jestem ksiądz.
...wiesz, gust jest jak dupa, kazdy ma swoj. Dla mnie Twoja mina na tym zdjeciu to taki usmiech na sile, ale to tylko ja tak widze...nie mowie ze sie nie myle, moze Ty sie tak naturalnie usmiechasz etc.
A ze fotograf uchwycil ten a nie inny moment? Coz...pewnie ten sam fotograf ucial Ci ramie :)
to zdjecie masz fajne, fajnie na nim wyszlas, ew. usmiechu brakuje...
Konto usunięte: ...wiesz, gust jest jak dupa, kazdy ma swoj. Dla mnie Twoja mina na tym zdjeciu to taki usmiech na sile, ale to tylko ja tak widze...nie mowie ze sie nie myle, moze Ty sie tak naturalnie usmiechasz etc.
A ze fotograf uchwycil ten a nie inny moment? Coz...pewnie ten sam fotograf ucial Ci ramie :)
przecież to nie zrobione w typie 'uśmiechnij się, zachowaj pozycję i się nie ruszaj'.
po prostu cały czas coś mówiłam, etc.. a to, że on uchwycił akurat to, to jego sprawa. mnie się bardzo podoba.
a to akurat mniej mi się podoba, ponure.. ale to pewnie ze względu na brak uśmiechu. tak jak mówisz.
owszem, nie znaczy. zasady (takze te w fotografii) sa po to by czasem je lamac :)
ot co.
Konto usunięte: a to akurat mniej mi się podoba, ponure.. ale to pewnie ze względu na brak uśmiechu. tak jak mówisz.
generalnie jakos sie malo usmiechasz na tych zdjeciach ;P
Konto usunięte: po prostu cały czas coś mówiłam, etc.. a to, że on uchwycił akurat to, to jego sprawa. mnie się bardzo podoba.
uchwycil tak, jak uchwycil. reszta to juz kwestia gustu.