lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 77 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
dlatego ze tak jak nie powinno sie stykac glownego obiektu z krawedzia kadru tak samo nie powinno sie ciac go "na pale"....owszem, zasady te mozna lamac i tworzyc naprawde ciekawe kadry...ale tak jak ktos wczesniej napisal, trzeba je doskonale znac i jeszcze lepiej umiec stosowac by z powodzeniem umiec je lamac.
...Ale to tylko moje zdanie, moze sie nie znam...dla mnie po prostu te nogi zostaly uciete w przypadkowym miejscu bez najmniejszego zamyslu. Poza tym zdjecie mi sie podoba.
Uroda modelki nie porywa, ale to akurat kwestia gustu i niczego wiecej. Twarz ma tak oswietlona ze jestem sklonny powiedziec ze wyglada jak baardzo delikatny HDR...ale to moze akurat opalenizna+flash albo cos ;p
Generalnie zdjecie poprawne, ale ja sie nie znam...portretow nie robie, dopiero mam zamiar zaczac...mam nadzieje ze 85mm i 50mm mi do tego wystarczy
Heey :)
A powie ktoś coś na temat moich?
http://annamendalukphotos.carbonmade.com
Proszę napiszcie, co o nich sądzicie :)
Niestety jakość nie jest taka, jaką bym chciała, ale mam tylko cyfrówkę...jak zdobędę wreszcie lustrzankę, to to zmienię :D
myślę, że powinnaś przenieść się na odpowiedni portal z nimi, bo Fotka to chyba nie zezwala na wstawianie takich zdjęć