Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 512 z 524
Witam! Trochę mnie nie było więc przepraszam za odświeżenie tematu zdjęcia które mnie zainteresowało jakiś czas temu [pojawiło się na stronie 509 zostało zrobione i dodane przez Sorafa "gwiazdy" i bardzo dobrze odebrane] w związku z czym zaciekawiło mnie od strony technicznej. W 2014 na PDF-ie w Poznaniu, na jednym z przedstawianych wykładów był poruszony podobny temat w skrócie "możliwości wykonywania zdjęć nocnych", ale nie zaciekawiło mnie to za zbytnio. Niedawno natrafiłem szukając zupełnie czegoś innego na artykuł w stylu "gotowca" tego typu zdjęć [ustawienia,potrzebne rzeczy, obróbka, rady] na stronie Pana Przemka, którą już poleciłem kiedyś przy okazji podobnych rozmów Gradkowi, który uważa[ł] to za ciekawe źródło informacji/inspiracji. Z uwagi na średnie warunki atmosferyczne czy też barak czasu [nie chcę zgadywać] zrobił się straszny "zastój"na forum i stąd mój wpis. Jeżeli nie zostanie to odebrane za kryptoreklamę czy coś takiego i ktoś będzie zainteresowanie zrobieniem samemu tego typu zdjęć mogę dodać w następnym poście ten artykuł, być może "zastój" zostanie przełamany i chętniej sięgniemy po swój sprzęt w przy najbliższej okazji. Pozdrawiam