lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 466 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
FabrykaUranu: gryzli435: bo póki co nie bawie sie w retusz zdięć :(
widac trzerba..
trzeba zacząc;] bo to tez wazny element:)
lampy błyskowej golej nie uzywaj tak jak na tamtych zdjęciach. ewentualnie zrób sobie dyfuzor na wbudowaną lampe bl.-instrukcji pelno w necie jak samemu zrobic;)
dyfuzor zrobiony :)
można zaczynać :)
ogolnie ostatnio umowilam sie z jakas typeska na zdjecia i miala tak przetluszczone wlosy ze mi sie rzygac chcialo.
Konto usunięte: ogolnie ostatnio umowilam sie z jakas typeska na zdjecia i miala tak przetluszczone wlosy ze mi sie rzygac chcialo.rliethegirl
Pożegnałabym się z koleżanką wtedy.
Wczoraj poznałam moją nową modelkę. Jest piękna - według mnie, oczywiście. Czuję potrzebę pokazania jej :D
Chwilę później powstały te dwa portrety, zupełnie z przypadku. Przyjaciółka nawinęła się pod obiektyw.
Konto usunięte: takie przypadki sprawiają,że stawiam po prostu "wymagania" przed spotkaniem , może wdawać się śmieszne ale jak ją zobaczyłam to nie było wcale zabawne...
Za grosz zabawności w tym, niestety. Aż w szoku jestem, że jakaś panna się odważyła w ten sposób pokazać. Może liczyła właśnie na poprawę fryzury w photoshopie? ;)
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"