Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
ZlMNA
ZlMNA
  28 sierpnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Witam

trzecie i ostatnie podoba najlepsze
Darunia9922
wpis jest ukryty
GRADEK83
GRADEK83
  30 sierpnia 2013

Jeszcze tylko jeden dzień :)

gryzli435
gryzli435
  30 sierpnia 2013
FabrykaUranu
FabrykaUranu: gryzli435: bo póki co nie bawie sie w retusz zdięć :( widac trzerba.. trzeba zacząc;] bo to tez wazny element:) lampy błyskowej golej nie uzywaj tak jak na tamtych zdjęciach. ewentualnie zrób sobie dyfuzor na wbudowaną lampe bl.-instrukcji pelno w necie jak samemu zrobic;)

dyfuzor zrobiony :)
można zaczynać :)
FabrykaUranu
Reputacja: -121 | BluzgometrTM: 31
FabrykaUranu
  31 sierpnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: dyfuzor zrobiony :) można zaczynać :)

git;]

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"

ZlMNA
ZlMNA
  31 sierpnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.photoblog.pl/coostamforever/157317971 Wbijajcie !

i wszystkie zdjecia z reki,jeszcze kilka lat i bedziesz profesjonalistka
FabrykaUranu
FabrykaUranu
  31 sierpnia 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: http://www.photoblog.pl/coostamforever/157317971 Wbijajcie !

"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"

ZlMNA
ZlMNA
  31 sierpnia 2013

ogolnie ostatnio umowilam sie z jakas typeska na zdjecia i miala tak przetluszczone wlosy ze mi sie rzygac chcialo.

FabrykaUranu
FabrykaUranu
  1 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ogolnie ostatnio umowilam sie z jakas typeska na zdjecia i miala tak przetluszczone wlosy ze mi sie rzygac chcialo.

w PSie je zamaluj xd

ZlMNA
ZlMNA
  1 września 2013
FabrykaUranu
FabrykaUranu: ZlMNA: ogolnie ostatnio umowilam sie z jakas typeska na zdjecia i miala tak przetluszczone wlosy ze mi sie rzygac chcialo. w PSie je zamaluj xd

trzeba miec PS'a:c
a po 2 unikałam zdjec gdzie byłoby widac jej włosy i stopien nieświeżości :rotfl:
charliethegirl
charliethegirl
  1 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: ogolnie ostatnio umowilam sie z jakas typeska na zdjecia i miala tak przetluszczone wlosy ze mi sie rzygac chcialo.rliethegirl

Pożegnałabym się z koleżanką wtedy.

Wczoraj poznałam moją nową modelkę. Jest piękna - według mnie, oczywiście. Czuję potrzebę pokazania jej :D

Chwilę później powstały te dwa portrety, zupełnie z przypadku. Przyjaciółka nawinęła się pod obiektyw.

ZlMNA
ZlMNA
  2 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: Pożegnałabym się z koleżanką wtedy.

takie przypadki sprawiają,że stawiam po prostu "wymagania" przed spotkaniem , może wdawać się śmieszne ale jak ją zobaczyłam to nie było wcale zabawne...
charliethegirl
charliethegirl
  2 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: takie przypadki sprawiają,że stawiam po prostu "wymagania" przed spotkaniem , może wdawać się śmieszne ale jak ją zobaczyłam to nie było wcale zabawne...

Za grosz zabawności w tym, niestety. Aż w szoku jestem, że jakaś panna się odważyła w ten sposób pokazać. Może liczyła właśnie na poprawę fryzury w photoshopie? ;)
FabrykaUranu
FabrykaUranu
  2 września 2013
Konto usunięte
Konto usunięte: trzeba miec PS'a:c

www.torrenty.org

jest cs5 i cs6 do zassania;]

Konto usunięte
Konto usunięte: a po 2 unikałam zdjec gdzie byłoby widac jej włosy i stopien nieświeżości

:D

charliethegirl
charliethegirl
  2 września 2013
FabrykaUranu
FabrykaUranu: www.torrenty.org

Na thepiratebay wszystkie wersje, jakby kto chciał : D