Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 465 z 524
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Wcale nie ślepa, może po prostu ja jestem czepialska. :D
Ucięłam sobie brodę, bo ciężko zrobić zdjęcie "z ręki" mając podpiętą pięćdziesiątkę. No chyba, że ma się trzymetrowe ręce. :D
Swoją drogą... Jak robić zdjęcia podczas zachodu słońca? Niespecjalnie mi to wczoraj szło... Podpowie ktoś coś?
"Na świecie nie ma ludzi normalnych i nienormalnych, tylko są ci pozamykani w zakładach i ci którzy nie zostali przebadani"
ale rzadko go uzywam, wiecej z bialej parasolki;]
Witam
zapodaję kolejny zestaw fotek do oceny
tym razem pierwsze podejście do portretu
poprosze o komentarze
1.
2.
3.
4.
5.
6.
7.
Jak dla mnie ostatnie najciekawsze, rezta taka se...
@ gryzli435
2, 4 i 5 walniete gola lampa blyskową prosto w morde
z kwietnia:
wiem, nogi niedoświetlone, i zimne kolory;] no i ściana sie kladzie;]
FabrykaUranu to juz chyba wstawiales
@ gryzli435 2, 4 i 5 walniete gola lampa blyskową prosto w mordew 1 w okularach widac odbicie tego co robil zdjecie, glowa ucietaw 2 tez glowa ucieta, wory spod oczu nie wyretuszowane + lampa prosto w fejsaw 3 rozwalone wlosy po prawej stroniew 4 walniete lampa goląw 5 to samo, na dodatek blysk odbil sie w okularach, kolory tla sa cieplejsze niz kolor twarzy tej typiary, te drzewo o ktre opiera ręke albo trzeba bylo wywalic z kadru albo je zmiescić ...a tak to jest ni to jest ni to nie ma...w 7 nie wyretuszowalaś zmarszczek temu zulowi xDDD
xDDDD
tego nie bylo na 666% :D
FabrykaUranu
dzięki za komentarze postaram sie zastosować do wskazówek chociaż co do niektórych będzie ciężko bo póki co nie bawie sie w retusz zdięć :(
widac trzerba...