Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
seape
Reputacja: -2 | BluzgometrTM: 7
seape
  22 maja 2010
joker4444
joker4444: po to jest ten wątek ;)

tak? myslalam ze ten watek jest do komentowania zdjec ;)
SergiuszM
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
SergiuszM
  22 maja 2010

pracuje nad nowym portfolio tak dla zabawy i przeglądam 50gb zdjęć, pokaz kilku starych mało edytowanych tylko w Lightroom, trzeba będzie zrobić hdr (oczywiscie bez sci-fi tone mapping)

kulek855
kulek855
  23 maja 2010

SergiuszM fotka nr 2 fajna.

Dolny
Dolny
  23 maja 2010
oskar
oskar
  23 maja 2010

:) Faje ale te fotografie zawsze są fajne. :) Mi bardziej podobają sie jednak te kiedy słonce jest niżej tuż nad horyzontem.

Dolny
Dolny
  23 maja 2010
oskar
oskar: :) Faje ale te fotografie zawsze są fajne. :) Mi bardziej podobają sie jednak te kiedy słonce jest niżej tuż nad horyzontem.

wtedy niebo jest niebieskie z pomarańczowym chyba ;D
oskar
oskar
  23 maja 2010
Dolny
Dolny: wtedy niebo jest niebieskie z pomarańczowym chyba ;D

Da sie i zrobić samo pomarańczowe. :)
influence
influence
  23 maja 2010
Dolny
Dolny:

Trochę słońce jest zbyt przepalone, może filtr połówkowy/hdr? I napis na zdjęciu nie ma najmniejszego sensu, bo jest w miejscu, gdzie można go spokojnie usunąć. Chyba, że powstał dla "satysfakcji" ;-). Niebo mi się podoba, ale zbyt dużo czerni z góry zdjęcia. I ta "kropka" światła mogłaby być usunięta stemplem ;-). Ale zdjęcie ogólnie się podoba ;-). Ciekawie wyglądałoby jako obraz panoramiczny, chyba tak to się nazywa.

Coś ode mnie:

Pozdrawiam ;-).
Dolny
Dolny
  23 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Trochę słońce jest zbyt przepalone, może filtr połówkowy/hdr? I napis na zdjęciu nie ma najmniejszego sensu, bo jest w miejscu, gdzie można go spokojnie usunąć. Chyba, że powstał dla "satysfakcji" ;-). Niebo mi się podoba, ale zbyt dużo czerni z góry zdjęcia. I ta "kropka" światła mogłaby być usunięta stemplem ;-). Ale zdjęcie ogólnie się podoba ;-). Ciekawie wyglądałoby jako obraz panoramiczny, chyba tak to się nazywa.

zamierzam kupić , na razie mam Filtr Polaryzacyjny cały, w hdr jeszcze nie umiem , nie wiem jak się za to zabrać... a słonce chyba zawsze wyjdzie przepalone gdy kadr obiektyw jest skierowany prosto na słońce, dobrze że niebo nie wyszło przepalone :)
Dolny
Dolny
  23 maja 2010
trochę poprawiłem zdjęcie :)
sylw1993
wpis jest ukryty
Unexpected
Unexpected
  23 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: światła mogłaby być usunięta stemplem ;-)

kropka dodaje uroku moim zdaniem
Dolny
Dolny
Dolny
  23 maja 2010
Dolny
Dolny: http://img15.imageshack.us/img15/3527/kranasdscf2313.jp

http://img15.imageshack.us/img15/3527/kranasdscf2313.jpg tam nie ma literki g w linku
Flo
Flo
  23 maja 2010

stary, idź na miasto zdjęcia robić zamiast szpanować tym napisem, bo wierz mi, nie dodaje profesjonalizmu, a wątpię żeby ktokolwiek chciał kraść te foty.
druga i te kłosy ewentualnie..