Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
AlicjaBezKrainy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AlicjaBezKrainy
  24 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: zdaje sobie sprawe ze chyba zle wykadrowalem

To w końcu zdajesz sobie sprawę czy chyba? :woot:
Unexpected
Unexpected
  25 maja 2010
AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy: To w końcu zdajesz sobie sprawę czy chyba?

nie znam sie dlatego zamiescilem zdjecie btyascie ocenili, cykam wylacznie w celach hobbystycznych fotka jest z aparatu olympus d580z bez zadnych przerobek.
Oskarze mialem za plecami drzewo ktore zaslanialo slonce i taka a nie inna pora dnia wiec niebardzo mialem wplyw na swoatlo ale dziekuje za krytyke. dla mnie nawet taki efekt sie podoba :)
Uciac fakt ucialem ;/ A tla troszke duzo bo chcialem zlapac na 2 planie ta druga slonecznikową "czape" chociaz wiem ze powinienem skupic sie na tym pierwszym. Niemniej dzieki za slowa krytyczne. Pozniej jeszce cos wrzuce
influence
influence
  25 maja 2010

"Kocie oczy":

Po kliknięciu większe, ale na innych portalach jest "lepiej wygląda".

Unexpected
Unexpected
  25 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte:

bardzo ciekawe podoba mi sie, w powiekszeniu duzo lepiej niz w miniaturce :) Chyba ukradne na tapete bo jest sliczne ;]
Teraz ja:
Z wesela
Fotograf ze mnie marny ;p ale z checia naucze sie czegos nowego jesli mnie nakierujecie.
Unexpected
Unexpected
  25 maja 2010

wrzuce link bo cos sie rozjechalo ;/
http://i48.tinypic.com/9auwzr.jpg

influence
influence
  25 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: bardzo ciekawe podoba mi sie, w powiekszeniu duzo lepiej niz w miniaturce :) Chyba ukradne na tapete bo jest sliczne ;]

Dziękuję ;-). Też uważam, że w powiększeniu lepsze :P. Jak chcesz, to bierz, ale tylko na tapetę... :D.

Przy okazji weselnego: kadr, kadr i jeszcze raz kadr. Moim zdaniem powinieneś niżej wziąć, tak by nie uciąć ręki i bukietu, i mało miejsca z prawej strony. I trochę przepalona suknia ślubna? To takie wnioski amatora ;-). Jak na początek, to nie jest najgorzej, bo widać potencjał ;-)... Ogółem poćwicz nad kadrowaniem i będzie zdecydowanie lepiej. Staraj się kadrować zgodnie z zasadami i przede wszystkim "patrz" ;-). Wypracuj technikę, a potem licz tylko na ciekawe zdjęcia :mrgreen: . Pisałem tego posta z przerwami, więc przepraszam za niespójność ;-).

Pozdrawiam
Unexpected
Unexpected
  25 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte:

spoko tylko na tapete aj nie mam w zwyczaju wykorzystywania nigdzie indziej czyih=chs zdjec ;p
Heh no dzieki za rady, sam zauwazam ze mam problem z kadrowaniem tymbardziej ze ludu pelno przepychaja sie a w Olku nawet stabilizacji nie mialem ;p A kurcze olek gdyby mial stabilizacje bylby cudownym kompaktem bo owiele lepiej oddaje kolory i glebie niz moj obecny Fuji
Flo
Flo
  25 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: "Kocie oczy": http://i48.tinypic.com/iehthx.jpg Po kliknięciu większe, ale na innych portalach jest "lepiej wygląda".

dół za ciemny, a głowa kota trochę za jasna, coś mi nie pasuje w kadrze, niby oczy niby fajnie, ale nie można się skupić na jednym obiekcie i za pierwszym razem w ogóle nie zauważyłam kota +pikseloza na oczach ;)
AlicjaBezKrainy
Reputacja: 0 | BluzgometrTM: 0
AlicjaBezKrainy
  25 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: wiec niebardzo mialem wplyw na swoatlo

panna blenda. :)
GreenBlueEyesGirl
GreenBlueEyesGirl
  25 maja 2010
www.iszka22.digart.pl zapraszam ::mrgreen::
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  25 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte:

musisz konkretne zdjecie wrzucic tu z tagami img najlepiej na raz nie wiecej niz powiedzmy 3 tak to malo komu sie chce wchodzic
Ja np nie lubie tamtego portalu ...mnostwo dzieci i chamstwa ;)
Unexpected
Unexpected
  25 maja 2010
AlicjaBezKrainy
AlicjaBezKrainy: panna blenda. :)

dzieki ;] dopiero sie ucze
GreenBlueEyesGirl
GreenBlueEyesGirl
  25 maja 2010

@joker4444:
ok jokerku :)

coś mi sie dzieje ze stroną wiec lece stad paa ;*

GreenBlueEyesGirl
GreenBlueEyesGirl
  25 maja 2010

i jak ? :mrgreen:
agniesiaO3
agniesiaO3
  25 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Z wesela Fotograf ze mnie marny ;p ale z checia naucze sie czegos nowego jesli mnie nakierujecie.

wiesz co, gdy zobaczyłam je tak jakby ucięte, że z samą panną młodą, to bardzo mi się spodobało;) ciekawy byłby pomysł, ale z panem młodym tez nieźle :)