lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 241 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Konto usunięte: oj, a jednak nie wyślę, boś mnie dodał na czarną listę. na zdjęciu profilowym również to nie jesteś Ty, tak? i również Ty nie robiłeś tego zdjęcia..? :)
Ja pier*** Ty masz jakiś wieczny zespól napięcia przedmenstruacyjnego taki never ending story :)
Rozmawiamy o fotografii a Ty wyjeżdżasz z profilowym i jak (dziecko bo w sumie nim jesteś ) łapiesz za słówka :)
Ja już mam Cie dość i nie offtopuje a jak masz ochotę to pier*** dalej jak potłuczona nie mam ochoty tego da;ej czytać :) A do listy dodałem Cie żeby CI czasem nie przyszło do głowy zaśmiecać skrzynki :)
Miłego dnia życzę Pani Artystko :)
Konto usunięte: Ja pier*** Ty masz jakiś wieczny zespól napięcia przedmenstruacyjnego taki never ending story :)
Rozmawiamy o fotografii a Ty wyjeżdżasz z profilowym i jak (dziecko bo w sumie nim jesteś ) łapiesz za słówka :)
Ja już mam Cie dość i nie offtopuje a jak masz ochotę to pier*** dalej jak potłuczona nie mam ochoty tego da;ej czytać :) A do listy dodałem Cie żeby CI czasem nie przyszło do głowy zaśmiecać skrzynki :)
Miłego dnia życzę Pani Artystko :)
takimi tekstami to możesz podbijać do swoich koleżanek, ale nie do mnie, bo nią nie jestem. żegnam. widzę, że masz bardzo ograniczone myślenie, panie znawco przez małe ''z''
jak zwykle, super mamy moderatorów