Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
spioch
spioch
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: oj, akurat patrz, bo wezmę to do siebie od takiego kogoś jak Ty mam na myśli Twoje zdjęcia :]

Moich zdjęć To Ty akurat Kobieto nie widziałaś :) Do czego sama się przyznałaś więc nie możesz w tej kwestii nic powiedzieć :)
redeyess
redeyess
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Moich zdjęć To Ty akurat Kobieto nie widziałaś :) Do czego sama się przyznałaś więc nie możesz w tej kwestii nic powiedzieć :)

profilowe też nie Twoje, co nie? :zonk:
spioch
spioch
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: profilowe też nie Twoje, co nie?

Ty jesteś jakaś upośledzona czy ograniczona ?
Czy masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem ?
Idź Kobieto przejdź się, może CI przejdzie w co wątpię
redeyess
redeyess
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty jesteś jakaś upośledzona czy ograniczona ? Czy masz problemy z czytaniem ze zrozumieniem ? Idź Kobieto przejdź się, może CI przejdzie w co wątpię

odpiszę Ci na wp, bo nie mogę :crylol:
redeyess
redeyess
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: odpiszę Ci na wp, bo nie mogę

oj, a jednak nie wyślę, boś mnie dodał na czarną listę. na zdjęciu profilowym również to nie jesteś Ty, tak? i również Ty nie robiłeś tego zdjęcia..? :)
spioch
spioch
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: oj, a jednak nie wyślę, boś mnie dodał na czarną listę. na zdjęciu profilowym również to nie jesteś Ty, tak? i również Ty nie robiłeś tego zdjęcia..? :)

Ja pier*** Ty masz jakiś wieczny zespól napięcia przedmenstruacyjnego taki never ending story :)

Rozmawiamy o fotografii a Ty wyjeżdżasz z profilowym i jak (dziecko bo w sumie nim jesteś ) łapiesz za słówka :)

Ja już mam Cie dość i nie offtopuje a jak masz ochotę to pier*** dalej jak potłuczona nie mam ochoty tego da;ej czytać :) A do listy dodałem Cie żeby CI czasem nie przyszło do głowy zaśmiecać skrzynki :)

Miłego dnia życzę Pani Artystko :)
razotka
razotka
  14 maja 2010

fajnie, że ktoś z tym porządek zrobił
:zonk:

dorota051991
dorota051991
  14 maja 2010

a co myślicie o tym?

SkokDoWody
SkokDoWody
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: a co myślicie o tym?

obślizgłe xD :mrgreen:
dorota051991
dorota051991
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: obślizgłe xD

oj tak i to bardzo:mrgreen:
Unexpected
Unexpected
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte:

no i teraz ktos go rozpozna i pojedzie do francji w podroz w jedna strone :(
SkokDoWody
SkokDoWody
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: oj tak i to bardzo

he he odpowiednia fota :lol:
NigdyMnieTuNieBylo
NigdyMnieTuNieBylo
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: a co myślicie o tym?

podoba mi sie kolorystyka, przyjemna dla oka :mrgreen:
redeyess
redeyess
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Ja pier*** Ty masz jakiś wieczny zespól napięcia przedmenstruacyjnego taki never ending story :) Rozmawiamy o fotografii a Ty wyjeżdżasz z profilowym i jak (dziecko bo w sumie nim jesteś ) łapiesz za słówka :) Ja już mam Cie dość i nie offtopuje a jak masz ochotę to pier*** dalej jak potłuczona nie mam ochoty tego da;ej czytać :) A do listy dodałem Cie żeby CI czasem nie przyszło do głowy zaśmiecać skrzynki :) Miłego dnia życzę Pani Artystko :)

takimi tekstami to możesz podbijać do swoich koleżanek, ale nie do mnie, bo nią nie jestem. żegnam. widzę, że masz bardzo ograniczone myślenie, panie znawco przez małe ''z''

Konto usunięte
Konto usunięte: fajnie, że ktoś z tym porządek zrobił

jak zwykle, super mamy moderatorów
dorota051991
dorota051991
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: podoba mi sie kolorystyka, przyjemna dla oka

a dziękuję:mrgreen: