Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  13 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: joker4444:na wizażu widzę sie znasz :) nie ukrywam, że nie.. w końcu to moja druga pasja

czy aby to chciałaś napisać ?:mrgreen:
spioch
spioch
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wymyślaj, w makijażu jest odcień takiej zieleni :]

Zazdrość LOL hahah :lol:
Lepiej pasowałyby czerwone
Ocetus
Ocetus
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: w kolorze:

O!
Zdecydowanie bardziej mi się podoba :)

Może gdyby tłem była ciemniejsza ściana, zdjęcie w BW bardziej by do mnie trafiało :)
Ocetus
Ocetus
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: redeyess: nie wymyślaj, w makijażu jest odcień takiej zieleni :]Zazdrość LOL hahah Lepiej pasowałyby czerwone

Hm.. Czyli co? Zdjęcie jest słabe, bo kolor kolczyków Ci się nie podoba? ;)
Tylko pytam, tak z ciekawości...
redeyess
redeyess
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Zazdrość LOL hahah Lepiej pasowałyby czerwone

nie wiem jak to nazwać, bo nie masz się do czego przyczepić i czepiasz się do bzdetów, które akurat w tym wypadku są absurdalne ;] ogarnij się człowieku

joker4444
joker4444: czy aby to chciałaś napisać ?

tak, a dlaczego nie?

Konto usunięte
Konto usunięte: Hm.. Czyli co? Zdjęcie jest słabe, bo kolor kolczyków Ci się nie podoba? ;) Tylko pytam, tak z ciekawości...

nie dlatego, tylko dlatego, że jest do mnie uprzedzony. nie może pogodzić się z faktem, że interesuję się fotografią i bardzo to lubię :)
joker4444
joker4444
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: tak, a dlaczego nie?

czyli nie ukrywasz ze sie nie znasz, tym bardziej ze to Twoja druga pasja...:woot:
dziwne stwierdzenie
redeyess
redeyess
  14 maja 2010
joker4444
joker4444: czyli nie ukrywasz ze sie nie znasz, tym bardziej ze to Twoja druga pasja... dziwne stwierdzenie

nie o to mi chodziło, nie ukrywam, że nie znam, bo znam. o to :]
joker4444
joker4444
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: nie ukrywam, że nie znam, bo znam. o to :]

slowo "nie" zastapic nalezy slowem "tak" inaczej sie to kupy nie trzyma imo ale nie bede sie czepiał juz:mrgreen:
spioch
spioch
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem jak to nazwać, bo nie masz się do czego przyczepić i czepiasz się do bzdetów, które akurat w tym wypadku są absurdalne ;] ogarnij się człowieku

Powiedziałem tylko że nie podoba mi się kolor kolczyków zlewa się po prostu . A czerwony podkreśliłby całość i dodał charakteru :)
To Ty się ogarnij Kobieto bo jesteś przewrażliwiona na swoim punkcie :) :zonk:
spioch
spioch
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: nie może pogodzić się z faktem, że interesuję się fotografią i bardzo to lubię :)

Dla mnie to Ty się możesz interesować wpływem monsunów na cykl miesiączkowy Pingwinów... hoooj mnie to obchodzi :ninja: :)
Flo
Flo
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: nie wiem jak to nazwać, bo nie masz się do czego przyczepić i czepiasz się do bzdetów, które akurat w tym wypadku są absurdalne ;] ogarnij się człowieku

mnie też przeszkadzają kolczyki, to znaczę, że Ci zazdroszczę?
jaro8612
jaro8612
  14 maja 2010
http://blasterrs.blogspot.com/ świetna strona klikajcie w reklamy google
redeyess
redeyess
  14 maja 2010
Flo
Flo: mnie też przeszkadzają kolczyki, to znaczę, że Ci zazdroszczę?

przecież nie o to mi chodzi, tylko on non stop mnie się czepia i jego wszystkie wypowiedzi odnośnie moich zdjęć czy jakiegoś tam tematu są aluzjami do mojej osoby, jak można wywnioskować nie miłymi, więc coś w tym jest

Konto usunięte
Konto usunięte: Powiedziałem tylko że nie podoba mi się kolor kolczyków zlewa się po prostu . A czerwony podkreśliłby całość i dodał charakteru :) To Ty się ogarnij Kobieto bo jesteś przewrażliwiona na swoim punkcie :)

ja jestem fotografem i to ja dobieram rzeczy, mnie się całość podoba innym też, tylko Ty masz wiecznie jakieś halo :] to wszystko, proszę o to byś w związku z moją osobą już się nie udzielał, żegnam :bye:
tylko teraz pozostaje mi czekać na 'wspaniałe' prace wielkiego znawcę, bo po tym co masz na profilu możesz udzielać porad innym, ale nie mnie ;)
spioch
spioch
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: ja jestem fotografem i to ja dobieram rzeczy, mnie się całość podoba innym też, tylko Ty masz wiecznie jakieś halo :] to wszystko, proszę o to byś w związku z moją osobą już się nie udzielał, żegnam tylko teraz pozostaje mi czekać na 'wspaniałe' prace wielkiego znawcę, bo po tym co masz na profilu możesz udzielać porad innym, ale nie mnie ;)

Tak się składa że nie tylko ja mam jakieś ale :)
Wypowiadać się mogę bo od tego jest forum i mi tego nie zabronisz.
A mogę robić co chce bo to wolny kraj :)

Aha i nad stwierdzeniem że jesteś "fotografem" to bym się zastanowił. Bo jakoś ciężko mi uwierzyć że obok świadectwa ukończenia przedszkola posiadasz dyplom czeladniczy :)
Co do moich zdjęć w profilu to powiedziałem już dawno że są to zdjęcia pochodzące z free stockow lub użyczone przez osoby występujące na zdjęciu.
A są tam po to by ludziom uświadomić że drobne zmiany graficzne nie są złe a wręcz wskazane :)
Jak Ty chcesz pokazywać całą d***ę w Internecie to już Twój problem :)

Pozdrawiam i nie szukaj sensacji tam gdzie jej nie ma , bo jesteś na prawdę przewrażliwiona na swoim punkcie :)
redeyess
redeyess
  14 maja 2010
Konto usunięte
Konto usunięte: Aha i nad stwierdzeniem że jesteś "fotografem" to bym się zastanowił. Bo jakoś ciężko mi uwierzyć że obok świadectwa ukończenia przedszkola posiadasz dyplom czeladniczy :) Co do moich zdjęć w profilu to powiedziałem już dawno że są to zdjęcia pochodzące z free stockow lub użyczone przez osoby występujące na zdjęciu.

oj, akurat patrz, bo wezmę to do siebie od takiego kogoś jak Ty
mam na myśli Twoje zdjęcia :]