Farida
Farida
  11 maja 2009 (pierwszy post)
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Pcasso
Pcasso
  25 listopada 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: ale i tak zjedziecie... :P

koncepcja ciekawa...bynajmniej kreatywna...troche z tym nierównomiernym rozmyciem nie badzo mi to wygląda i te ciemniejsze plamy (cienie)
Pcasso
Pcasso
  25 listopada 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: No to kolejna porcja ;P

Konto usunięte
Konto usunięte: ...czarna skóra tylko uwydatnia ...

podobne spostrzezenia...optycznie poszerza dziewczyn a to nie wpływa korzystnie na ogólną estetykę
HandOfFate
HandOfFate
  25 listopada 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: eksperyment w kooperacji z Pawłem S. jeszcze czegoś takiego nie robiłam, zdjęcie zrobione w takiej konwencji na życzenie siostry ;-) chciała się poczuć świętą... najpierw portret Lidzi, później nałożona na to tekstura z aureolą, ale i tak zjedziecie... :P

mnie sie mina modelki tu nie podoba kompletnie, nijak do swietej nie pasuje, raczej do przerazonej ;p
razotka
razotka
  25 listopada 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakoś mi stylizacja tutaj nie pasuje do całokształtu....Z tego co widać to modelka do najszczuplejszych nie należy, a ta czarna skóra tylko uwydatnia to, co najgorsze...Podkreśla jej tuszę Pozy też takie nijakie... Ale co ja tu będę truć...Ja się tam zwyczajnie nie znam, ale ocenić i doradzić zawsze można ;)))

A czy to jakiś standart, że modelka musi należeć do najszczuplejszych? :wtf:
a ze strojem to niestety ale coś czarnego do sukienki być musiało i padło na kurtkę.
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  25 listopada 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: A czy to jakiś standart, że modelka musi należeć do najszczuplejszych?

nie wrecz przerciwnie ja lubie takie normalne ale z regóły karze im wtedy więcej zdjąć niż założyć
Flo
Flo
  25 listopada 2009

nie lubicie mojego ucinania, ale macie :D

kesjaa
kesjaa
  25 listopada 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: A czy to jakiś standart, że modelka musi należeć do najszczuplejszych? a ze strojem to niestety ale coś czarnego do sukienki być musiało i padło na kurtkę.

A czy ja jej grubość wytykam??? Mam na myśli te ''czarne coś'', które uwydatnia jej tuszę i to nie wygląda zbyt dobrze, to wygląda ''ciężko'' i masywnie, a to nie pasuje to całokształtu. Do sukienki równie dobrze mogła założyć czarny sweterek, byłoby o niebo lepszy efekt
razotka
razotka
  25 listopada 2009

Flo ;> kolory fajne i generalnie spoko ale... te ucięcia :P na przedostatnim źle mu światlo na okulary padło :woot:

Konto usunięte
Konto usunięte: A czy ja jej grubość wytykam??? Mam na myśli te ''czarne coś'', które uwydatnia jej tuszę i to nie wygląda zbyt dobrze, to wygląda ''ciężko'' i masywnie, a to nie pasuje to całokształtu. Do sukienki równie dobrze mogła założyć czarny sweterek, byłoby o niebo lepszy efekt

Okreslenie, że nie należy do najszczuplejszych miłe nie było.
Jak już napisałam nie miała niczego innego co pasowałoby do sukienki, a bez niczego tymbardziej odpada bo pogoda na to nie pozwoliła.
Poza tym wszystkiego mieć nie można
Flo
Flo
  25 listopada 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: na przedostatnim źle mu światlo na okulary padło

dobrze mu padlo, za mało nawet z lewej ;p
razotka
razotka
  25 listopada 2009
Flo
Flo: dobrze mu padlo, za mało nawet z lewej ;p

Mi się bardziej podobałoby bez ;P
bo teraz to tak w kawałkach jest tylko i chyba dlatego tak rzuciło mi się w oczy w porównaniu z ostatnim foto
Insuffisant
Insuffisant
  25 listopada 2009
Flo
Flo: dobrze mu padlo, za mało nawet z lewej ;p

Super kolory, jaki obiektyw byl uzyty? ;>
HardcoremJestem
HardcoremJestem
  25 listopada 2009

No to i ja wrzucę swoją wypocinę - nadgryziony listek :))

http://www.digart.pl/zoom/4645822/Listek.html

Flo
Flo
  25 listopada 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: Super kolory, jaki obiektyw byl uzyty? ;>

tamron 28-75, jak zawsze :)
spioch
spioch
  26 listopada 2009
Konto usunięte
Konto usunięte: No to i ja wrzucę swoją wypocinę - nadgryziony listek :)) http://www.digart.pl/zoom/4645822/Listek.html

Hhhahah :lol: zajebista galeria :lol:
joker4444
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 446
joker4444
  26 listopada 2009
Flo
Flo:

ostatnie jak na moj gust :)