lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 161 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Konto usunięte: eksperyment w kooperacji z Pawłem S.
jeszcze czegoś takiego nie robiłam, zdjęcie zrobione w takiej konwencji na życzenie siostry ;-) chciała się poczuć świętą...
najpierw portret Lidzi, później nałożona na to tekstura z aureolą, ale i tak zjedziecie... :P
mnie sie mina modelki tu nie podoba kompletnie, nijak do swietej nie pasuje, raczej do przerazonej ;p
Konto usunięte: Jakoś mi stylizacja tutaj nie pasuje do całokształtu....Z tego co widać to modelka do najszczuplejszych nie należy, a ta czarna skóra tylko uwydatnia to, co najgorsze...Podkreśla jej tuszę
Pozy też takie nijakie...
Ale co ja tu będę truć...Ja się tam zwyczajnie nie znam, ale ocenić i doradzić zawsze można ;)))
A czy to jakiś standart, że modelka musi należeć do najszczuplejszych?
a ze strojem to niestety ale coś czarnego do sukienki być musiało i padło na kurtkę.
Konto usunięte: A czy to jakiś standart, że modelka musi należeć do najszczuplejszych?
a ze strojem to niestety ale coś czarnego do sukienki być musiało i padło na kurtkę.
A czy ja jej grubość wytykam??? Mam na myśli te ''czarne coś'', które uwydatnia jej tuszę i to nie wygląda zbyt dobrze, to wygląda ''ciężko'' i masywnie, a to nie pasuje to całokształtu. Do sukienki równie dobrze mogła założyć czarny sweterek, byłoby o niebo lepszy efekt
Flo ;> kolory fajne i generalnie spoko ale... te ucięcia :P na przedostatnim źle mu światlo na okulary padło
Konto usunięte: A czy ja jej grubość wytykam??? Mam na myśli te ''czarne coś'', które uwydatnia jej tuszę i to nie wygląda zbyt dobrze, to wygląda ''ciężko'' i masywnie, a to nie pasuje to całokształtu. Do sukienki równie dobrze mogła założyć czarny sweterek, byłoby o niebo lepszy efekt
Okreslenie, że nie należy do najszczuplejszych miłe nie było.
Jak już napisałam nie miała niczego innego co pasowałoby do sukienki, a bez niczego tymbardziej odpada bo pogoda na to nie pozwoliła.
Poza tym wszystkiego mieć nie można
No to i ja wrzucę swoją wypocinę - nadgryziony listek :))
http://www.digart.pl/zoom/4645822/Listek.html