W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
HandOfFate
19 listopada 2009
joker4444: z tego samego weekendu pod słońce ostro
no fajne, tylko na tym zdjeciu modelka wyglada jakby miala wąsy...tzn cien po ogolonych wąsach, no wiesz o co chodzi ;p
...uwazam ze w kolorze byloby fajniej,troche kolory podsycic w lightroomie i byloby fajniej, my opinion :)
Reputacja: -1 |
BluzgometrTM: 446
joker4444
22 listopada 2009
Konto usunięte: a mi się podoba (:
i to jest najwazniejsze :)
jesli wszystkim podobaloby sie to samo to byloby monotematycznie
ja np lubie wyprane3 saturacja kolory jak na 2 a wiele osob nie kiedys cos podobnego wrzucilem na jakies forum to 1 na 5 osob te kolory podpasowały
razotka
22 listopada 2009
joker4444: ja np lubie wyprane3 saturacja kolory jak na 2 a wiele osob nie kiedys cos podobnego wrzucilem na jakies forum to 1 na 5 osob te kolory podpasowały
Reputacja: -1 |
BluzgometrTM: 446
joker4444
22 listopada 2009
Konto usunięte: Wiesz... są gusta i guściki
wiem moj problem to raczejm to ze to co sam robie mi sie nie podoba jestem podobno az nadto samokrytyczny chociaz moze to i dobrze :D
silentcore
22 listopada 2009
yaaaaaaaaaaaaaaaami
Hope
22 listopada 2009
Konto usunięte: Cosik ode mnie :)
a moim zdaniem ostatnie jest najlepsze, nr 1 - ładne ( szczególnie ładne budynki w tle ), a ostatnie najmniej mi się podoba, ze względu na 'smutne' kolorki. to tyle ode mnie :).
Flo
22 listopada 2009
Konto usunięte: Wiesz... są gusta i guściki
mówienie do kogoś, że są gusta i guściki jest raczej obraźliwe, coś takiego to można powiedzieć do panny, która w białych kozakach biega, a nie jako określenie tego, ze o gustach się nie dystkutuje, bo to inna sprawa...
:) też uważam, że 3 najlepsze, najładniejsza kolorystyka i kard, mniam