lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 142 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Konto usunięte: nie czepiam się, co napisałam we wcześniejszym poście. mam prawo do własnego zdania. chyba po to wstawiłaś zdjęcia, żeby je komentować i oceniać, nieprawdaż?
zdjęcia wstawiam żeby je oceniać i doradzać mi pod kątem technicznym, co innego jeśli ktoś ma uwagi do kadru, co innego jeśli czepiasz się ni z gruchy ni z pietruchy, że zdjęcie za bardzo podobne do filmowych ujęć, skoro robię zdjęcia pt "zmierzch" to chyba logiczne, że mają być jak wycięte z filmu.
Flo: zdjęcia wstawiam żeby je oceniać i doradzać mi pod kątem technicznym, co innego jeśli ktoś ma uwagi do kadru, co innego jeśli czepiasz się ni z gruchy ni z pietruchy, że zdjęcie za bardzo podobne do filmowych ujęć, skoro robię zdjęcia pt "zmierzch" to chyba logiczne, że mają być jak wycięte z filmu.
uświadom sobie w końcu, że ja wyrażam swoje zdanie, a nie się czepiam. jeśli moje zdanie uważasz jako krytykę to najwyraźniej z krytyką pogodzić się nie umiesz.
Konto usunięte: uświadom sobie w końcu, że ja wyrażam swoje zdanie, a nie się czepiam. jeśli moje zdanie uważasz jako krytykę to najwyraźniej z krytyką pogodzić się nie umiesz.
pierwsze i drugie mrał
bardzo przyjemna kolorystyka na pierwszym, niesamowicie mi się podoba
drugie troszkę mniej, bo usiachałaś kawałek kolegi :D ale też lubię kałużowe odbicia i mi się podoba :))
moje spłodzone chwilę temu, szum dodany później dopiero, zamierzony jak najbardziej :)