lista tematów
Wasze fotki - oceniamy i komentujemy! strona 138 z 524
W tym wątku możesz pochwalić się swoimi fotkami i wklejać do nich linki, a inni oceniają, komentują, udzielają rad itd;)
Albo desaturacja albo pseudo modele/modelki. Serio nic oryginalnego już nie wymyślicie ? ;-)
Rekonstrukcja bitwy ciekawa, jednak zdjęcia nie przedstawiają wg mnie wielkiego warsztatu ;-)
joker4444: jedynie ok bo nie widacf na niej ludzi obserwujacych i innych wspolczesnych dodatkow
chociaz chcialbym wieksze i kolor:)
Nie chciałam dodawać jadnego zdjęcia w jednym poście, żeby były w większym formacie. A co do tłumu to może i jakoś dałoby radę bez niego, ale nie sposób było się przemieszczać podczas rekonstrukcji :)
Konto usunięte: Rekonstrukcja bitwy ciekawa, jednak zdjęcia nie przedstawiają wg mnie wielkiego warsztatu ;-)
Tak wiele nie da się wymagać od początkujących.
pochwale się swoim zdjęciem, dzięki którym znalazłem się w finale konkursu VIVA PHOTO AWARDS :) zdjęcie pod linkiem -> http://polki.pl/viva_photoawards_galeria.html?galg_id=10004652
wszystkim którzy będą głosować na moje zdjęcie dziękuje za pomoc :) mam nadzieje ze się podoba, a chętnych na sesje odsyłam ma priv :)
pozdrawiam