Czesto na priv się rozmawia o tym kto z moderatorów się w tej funcji nie odnajduje, nie wywiązuje ze swojej roli bądz jej naduzywa wg.swoich widzimisię. Moze wkoncu wprowadzic jakies zmiany ? Przeciez ten portal w duzej mierze to zwykli użytkownicy , którzy mają sporo zastrzezen itd.
A moze wkoncu zmiany w moderacji ??
Myślę, że każdy z moderatorów jak najlepiej stara się wykonywać swoje zadania.
Wielu z Nas się jeszcze uczy, jednak staramy się by wszystko było tak jak ma być ;)
lovehardcorove
Naprawdę , a ja wręcz przeciwnie : czesto spotykam sie totalnym brakiem starañ mimo mojej reakcji lub naduzywaniem swoich "przywilejów". To , ze tak MYŚLISZ, to za mało , bo często fakty mówią coś innego
Nie znam jeszcze wszystkich moderatorów, więc nie wiem jak wywiązują się ze swoich obowiązków.
Ja zawsze jak dostrzegam gdzieś problem staram się go rozwiązać najlepiej jak umiem, a też dopiero się uczę :))
lovehardcorove
Ale uczenie sie to jedno, a kierowanie się swoimi "widzimisię" to całkiem coś innego.
Pytanie do ciebie - O jaki dział fotki chodzi ?? bo ogólnikowo temat założyłaś odnośnie moderacji a Fotka dzieli sie na działy : Czat, forum, kamerki. Wiec prosze sprecyzować swoje zapytanie.
Ale mnie nie chodzi o dział , chodzi mi ogólnie o zachowanie , podejscie kilku moderatorow i osób pilnujacych tu porzadku.
I o tym wlasnie mowie - napisalam na priv do szanownego admina powyzej. Najpierw przedatawil swoje zdanie, a gdy mu jasno pokazalam ze nie ma racji to przestal sie odzywac. Słabe troche...
Andrzej! Jak mogłeś.. :bije: :D
Mandarino nie jest Adminem! Piszesz o zmianach w moderacji a nawet nie wiesz kto jaką role tu pełni.
Czytanie ze zrozumieniem sie kłania, problemy z moderatorami forum/kamerek/czatu zgłasza sie do Moderatora Globalnego odpowiedniej sekcji portalu, bądź do Fotka Team (tzw. ADMIN) tutaj: https://fotka.com/kontakt .
Dla ułatwienia dodam, że wszystkich MG (moderatorów globalnych) znajdziesz >TUTAJ<
Niewazne, czy admin czy szczebel nizej. Tak czy srak pelni tu jakąś funkce za darmową gwiazdkę.Co do czytania ze zrozumieniem to proszę zacząc od siebie , a swoją drogą to niestety jestes "za smarkata" zeby mnie pouczać. A teraz daj bana- jakoś trzeba błysnąć 👌
https://fotka.com/regulamin oh i ah, zabawne. napisała to dojrzała kobieta zachowująca sie jak dziecko.Posypie sie brokatem, będę błyszczeć większym blaskiem.
Zamykam, wszystko zostało napisane i podane na tacy.