Cześć Czaterianie !
Tak się zastanawiam, czy wszystkie Dinozarły już wyginęły (?) Widziałem gdzieś pod prastarym Baobabem zarządzają Arjel i Mandarino tym całym Safari. Jeśli mnie lornetka nie myli to między "Ostre Ru*anie" a "Czat Główny" przemykała Zua i Klaudia a na chmurce polerując szare Oko spoczywała Aquamarinka..
Wydaje mi się też, że kilka Dino przemyka między eukaliptusami w tej Dżungli, jedynie dobrze się maskują (czyt. zmiany nicków). Przypominacie sobie te odległe czasy? Te piękne spamy Kapusty? Walecznego dAs czy zdecydowanej Margolcia?
.. czy wegetują tu jeszcze inne Dinozaury? POWIADAM WAM UKAŻCIE SIĘ!
by Mafia
Dawniej (zwolennik jednego loginu): "Tomcio", "Tomus", "Tomek", "Tomasz", "Plemniczek", "Rozdziewiczator", "Theo69", "69"..
lista tematów
[Czat] Czaterianie z Ery Dinozarłów.. strona 1 z 3
Możesz nie znać gatunku
Teraz też się tam co nie co dziej ale nie jest to co kiedyś.
Fakt kamerki weszły w Sierpniu 2012 cos musi być na rzeszy
HardStyle
Oto ja ujawniam się jeden z tych Dinozaurów, pamiętam wszak te czasy pod złotą Palmą gdzie wygrzewały sie młode foczki :D i waleczne rekiny Pozdrawiam wszystkie Prastare Dinozaury :D które jeszcze tu wegetują
Jeszcze czasem zaglądają, chociaż już nie ma się ani czasu, ani chęci jak kiedyś.
Kapusta to najlepszy trol czatowy, żaden już mu nie dorówna, teraz to marni pozoranci, którym się wydaje ze potrafia cokolwiek, prócz kopiuj wklej i obrażanie wszystkich jak leci.
Pozdro, moze wbije dzisiaj na czat posmieszkować i trafię na jakiegoś dinozaura Tyronazaurusa rexa czy cos w tym stylu.
No można powspominać kilka z nich... :D
Zauważyłem.. Na kamerkach za to są tacy Kapustę przewyższają : )
Tak czułem LoczQ, że na Ciebie można liczyć w tym wątku :D
P. S. Nawet ładnie Ci w tych prostych włosach