Mafia
Mafia
  18 lutego 2019 (pierwszy post)
Cześć Czaterianie !

Tak się zastanawiam, czy wszystkie Dinozarły już wyginęły (?) Widziałem gdzieś pod prastarym Baobabem zarządzają Arjel i Mandarino tym całym Safari. Jeśli mnie lornetka nie myli to między "Ostre Ru*anie" a "Czat Główny" przemykała Zua i Klaudia a na chmurce polerując szare Oko spoczywała Aquamarinka..

Wydaje mi się też, że kilka Dino przemyka między eukaliptusami w tej Dżungli, jedynie dobrze się maskują (czyt. zmiany nicków). Przypominacie sobie te odległe czasy? Te piękne spamy Kapusty? Walecznego dAs czy zdecydowanej Margolcia?

.. czy wegetują tu jeszcze inne Dinozaury? POWIADAM WAM UKAŻCIE SIĘ!

by Mafia
Dawniej (zwolennik jednego loginu): "Tomcio", "Tomus", "Tomek", "Tomasz", "Plemniczek", "Rozdziewiczator", "Theo69", "69"..
BujajacaWoblokachh
Reputacja: -10 | BluzgometrTM: 12
BujajacaWoblokachh
  26 lutego 2019
Mafia
Mafia: Tylko czy czytają forum.... ?

Czas zweryfikuje ;)
Zawsze mozna sprobowac ich zachecic do zajrzenia i wlaczenia w dyskusje ;)
Konto usunięte
Konto usunięte: Jakże bym mógł zapomnieć ;D takich rzeczy sie nie zapomina i Historii .

Dokladnie :D
a Kolo pamietasz? ;D
Nie mam czasu nienawidzić ludzi, którzy mnie nienawidzą,
bo jestem zbyt zajęta kochaniem ludzi, którzy mnie kochają ;)
Mafia
Mafia
  26 lutego 2019
Konto usunięte
Konto usunięte: bajo.pl

To pamiętam!

Konto usunięte
Konto usunięte: programista

hmm ale FT nie byłeś więc jak programowałeś jako FT ? Ja też programuje ale myślałem, że FT tylko mają dostęp ??
Mandarino
Mandarino
  27 lutego 2019
BujajacaWoblokachh
BujajacaWoblokachh: Dokladnie :D a Kolo pamietasz? ;D

Dalej widnieje jego piekny biały usmiech u mnie w grupie :D swoja droga Profil jego istnieje nadal :DDDDD
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.