Egoista
Egoista
  24 kwietnia 2016 (pierwszy post)

Jak już każdy wie, sporo osób pisało, ze czat powoli staje się martwy. Testowo od jakiegoś czasu przeglądam pokoje czatu i owszem, aktywność w roku 2016, w porównaniu do lat wcześniejszych spadła o jakieś 95% (tak wynika z moich obserwacji).
Dziś dla potwierdzenia wszystkiego przejrzałem z coleżanką wszystkie pokoje aby sprawdzić czy "coś sie dzieje". I wiecie co kochani userzy? Nic sie nie dzieje poza spamem ogloszen "poznam itp", czyli coś co przewidywano kilka lat temu (mówiąc "niedlugo bedzie na czacie tylko poznam poznam popisze") wlasnie sie spełniło, przynajmniej Ja tak stwierdzam. Narzekam, bo mam to we krwi będąc Polakiem ale myślę, że moje narzekanie równa się z prawdą.

Na koniec tradycyjnie Pytania:
Dlaczego tak sie stało?
Co mogło być tego powodem?
Czy zło moderacji?
Czy zło userów?
Czy zło jednego i drugiego?
...A może zwykle znudzenie się tą wirtualną rozrywką?
Czy czat skończy jak forum, grupy i kamerki? Gdzie zalew zwykłej nudy i denność jest już normą...
Czy zostanie rozwalony niczym Albumy? (usunięcie albumów bylo chyba najgorszym update jakim mógł tu wystąpic zaraz po usunięciu prywatnych transmisji.)

Zapraszam do wypowiedzi

Pozdrawiam
User Łukasz

witamwitamwitam
witamwitamwitam
  18 maja 2016

Ja powiem tak. Kogo to obchodzi wszystko :DDDD Przypomnę Wam prawilnie, że to dalej jest tylko internet, bo chyba ktoś tu zbyt serious do topic podchodzi :DDDD

szlachetniethc
szlachetniethc
  21 maja 2016

Egoista jak zaczepiasz i obrażasz wszystkich to wiadomo żę nikt na czacie nie będzie siedział

szlachetniethc
szlachetniethc
  21 maja 2016
Egoista
Egoista: xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD ps zauwaz ze to ja jako jeden z niewielu wprowadzam aktywnosc na ten wasz czacik wiec powinnas mi dziekowac z usmiechem, a dupowlazów nie posiadam jesli posiadam to nie mam swiadomosci ich posiadania pozdrawiam xD

kurcze ale błędów narobił jesteś zwykłym trollem i dupowłazem od narodzin aż po grób o wiele lepiej jest jak ciebie niema na czacie zniknij lub usuń konto wy pierdzie mamuta
Egoista
Egoista
  21 maja 2016
Konto usunięte
Konto usunięte: usuń konto

Jak mozesz tak pisac.....
GdzieJestEisJol
GdzieJestEisJol
  27 maja 2016

WPISUJEMY MIASTA

ŁOMŻA [*]

Albanka
Albanka
  28 maja 2016

Czat umiera przez tą gimbazę, która aktualnie tam panuje.
Dziękuje, pozdrawiam, przesyłam szacun ma dzielnię.

SŁUPSK {*}

Odbyt
Odbyt
  28 maja 2016
która po klika? :-)
GdzieJestEisJol
GdzieJestEisJol
  28 maja 2016

ja zawsze chętnie :)))

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.