Egoista
Egoista
  24 kwietnia 2016 (pierwszy post)

Jak już każdy wie, sporo osób pisało, ze czat powoli staje się martwy. Testowo od jakiegoś czasu przeglądam pokoje czatu i owszem, aktywność w roku 2016, w porównaniu do lat wcześniejszych spadła o jakieś 95% (tak wynika z moich obserwacji).
Dziś dla potwierdzenia wszystkiego przejrzałem z coleżanką wszystkie pokoje aby sprawdzić czy "coś sie dzieje". I wiecie co kochani userzy? Nic sie nie dzieje poza spamem ogloszen "poznam itp", czyli coś co przewidywano kilka lat temu (mówiąc "niedlugo bedzie na czacie tylko poznam poznam popisze") wlasnie sie spełniło, przynajmniej Ja tak stwierdzam. Narzekam, bo mam to we krwi będąc Polakiem ale myślę, że moje narzekanie równa się z prawdą.

Na koniec tradycyjnie Pytania:
Dlaczego tak sie stało?
Co mogło być tego powodem?
Czy zło moderacji?
Czy zło userów?
Czy zło jednego i drugiego?
...A może zwykle znudzenie się tą wirtualną rozrywką?
Czy czat skończy jak forum, grupy i kamerki? Gdzie zalew zwykłej nudy i denność jest już normą...
Czy zostanie rozwalony niczym Albumy? (usunięcie albumów bylo chyba najgorszym update jakim mógł tu wystąpic zaraz po usunięciu prywatnych transmisji.)

Zapraszam do wypowiedzi

Pozdrawiam
User Łukasz

Maryla
Maryla
  26 kwietnia 2016

Sylwuś!!!:* Nawet te głupie tematy na forumie miały swój urok, a teraz to nie ma nic. Wszystko umiera.

Egoista
Egoista
  26 kwietnia 2016
Maryla
Maryla: Wszystko umiera.

powód???
Maryla
Maryla
  26 kwietnia 2016
Egoista
Egoista: powód???

Zostawię to dla siebie. ;)
Egoista
Egoista
  26 kwietnia 2016
Maryla
Maryla: Zostawię to dla siebie. ;)

czyli masz cos na sumieniu albo uczynił to zło ktos kto moglby ci zaszkodzic stąd brak odpowiedzi :/ :/
Maryla
Maryla
  26 kwietnia 2016
Egoista
Egoista: czyli masz cos na sumieniu albo uczynił to zło ktos kto moglby ci zaszkodzic stąd brak odpowiedzi :/ :/

Mój brak odpowiedzi wiąże się z tym, że musiałabym obrazić Ciebie i Twoich dupowłazów, a nie chce mi się już dzisiaj dyskutować :mrgreen:
Wolę uciąć temat, więc go misiu nie drąż.
Pozdrawiam, M.
Egoista
Egoista
  26 kwietnia 2016
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

xDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

ps zauwaz ze to ja jako jeden z niewielu wprowadzam aktywnosc na ten wasz czacik wiec powinnas mi dziekowac z usmiechem,
a dupowlazów nie posiadam
jesli posiadam to nie mam swiadomosci ich posiadania
pozdrawiam xD

Destiny
Destiny
  26 kwietnia 2016
Egoista
Egoista: aktywność w roku 2016, w porównaniu do lat wcześniejszych spadła o jakieś 95%

Łukaszku! Ty nasz czatowy MATEMATYKU :ziober2:
Destiny
Destiny
  26 kwietnia 2016
Egoista
Egoista: Czy zło moderacji?

BINGO!
nie dość, ze MATEMATYK to jeszcze PROROK d83dde1c
TEST0VIRON
TEST0VIRON
  27 kwietnia 2016

czat rozkwita, teraz siedzą sami inteligentni ludzie z pasją i charakterem. Znam więc oceniam

Egoista
Egoista
  27 kwietnia 2016

jestem najlepszy

TEST0VIRON
wpis jest ukryty
Niewchodztutaj
Niewchodztutaj
  28 kwietnia 2016
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970

Mam trochę czasu, bo oberwałem ze słynnej banbazooki, a rekonwalescencja po zdarzeniu potrwa 24 godziny, więc się wypowiem jak z perspektywy nowego usera wygląda ten przybytek, zwany przez wszystkich czatem, a przeze mnie Otchłanią Rozpaczy, Kopulacji i Goryczy. Oczywiście zgadzam się z przedmówcą, ale nie w tym, że jest najlepszy, a w kwestii tego, że czat przez większość czasu robi za tablicę ogłoszeń. A dlaczego tak jest? Uwaga, kontrowersyjny acz prawdziwy pogląd: BO WIĘKSZOŚĆ TO IDIOCI. Jedyną grupą pobudzającą czat do życia są tzw. TROLLE. Ja przez skromność się do tej grupy zaliczać nie będę, ale przez niesprawiedliwość jaka mnie dotyka każdego dnia na portalu czuję, że jest mi coraz bliżej do współżycia z matkami wszystich użytkowników czatu. Pewnie już i tak nikt nie czyta, więc zdradzę Wam, że jak mi się czasem nudzi, to lubię wąchać swoje stopy. Wracając do tematu wątku, to mamy tutaj ukazaną wojnę klas, bo Trollolada - Inteligencja nie chce dać się stłamsić Normalnym userom - Chłopstwu. Oczywiście w tych relacjach pojawia się mod, często niekompetentny, zbyt surowy lub zbyt pobłażliwy, ale jak to powiedziała jedna pulchna użytkowniczka czatu "Nikt nie jest idealny" :) A kochana moderacjo, bez Inteligencji nie ma Was. Zbanujecie dwóch sebków dziennie i tyle, a czat umrze, więc radzę przemyśleć swoje poczynania i przywrócić zmarłych userów do życia. Szalom [*] (Jak za kimś tęsknicie to możecie dopisać). A tak serio to mam to w dupie, ale nabazgrałem sobie, bo mi się nudziło :DDD

MOSZNA
wpis jest ukryty
Niewchodztutaj
Niewchodztutaj
  29 kwietnia 2016

Walczmy! Nie dajmy się! Ja dla przykładu dałem wszystkim modom wypowiadającym się w tymże wątku te śmieszne łapeczki w dół, a osobom przedstawiającym opozycję łapeczki w górę :333

TEST0VIRON
wpis jest ukryty
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.