Nataluszka1805
Nataluszka1805
  10 października 2015 (pierwszy post)

Nie dziala mi czatd83dde16

Paffeuu
Paffeuu
  25 października 2015
Broker
Broker: na pewno się nie dostosuję do wypocin u serów :) co do mojej wypowiedzi to była gra w skojarzeniach:) nie napisałem do której, a na kamerkach co nie należy robić to oczywiście łamać regulamin:) skojarzenia to nie fakty wiec... :)

Oj synuś, polecisz szybciej niż Ci się wydaje xddddd

Nawet krytyki nie umiesz znieść jak mężczyzna, może jesteś transem?
Paffeuu
Paffeuu
  25 października 2015
binoleq
binoleq: Jezeli osoba zainteresowana chce sie dowiedziec do kiedy ma bana to uwazam ze

Powinienem sprawdzić przelogowania, listę banów, grzecznie napisać pw do Usera i przekazać wątek do zamknięcia.

Tak powinien wyglądać ciąg dalszy.

Ewentualnie skoczyć z parteru na... sam w sumie wybierz, to i tak niczego nie zmieni.
binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  25 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: owinienem sprawdzić przelogowania, listę banów, grzecznie napisać pw do Usera i przekazać wątek do zamknięcia.Tak powinien wyglądać ciąg dalszy.

dobrze dostosuje sie do twoich uwag mistrzu (:

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Paffeuu
Paffeuu
  25 października 2015
binoleq
binoleq: dobrze dostosuje sie do twoich uwag mistrzu (:

Pierwszy post tego konta, który faktycznie ma sens.

Brawo!
Tak właśnie masz odpowiadać.
binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  25 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Pierwszy post tego konta, który faktycznie ma sens.Brawo! Tak właśnie masz odpowiadać.

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Paffeuu
Paffeuu
  25 października 2015

Dokładnie kumplu.
Teraz czuje, ze piszę z moderatorem.

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.