Nataluszka1805
Nataluszka1805
  10 października 2015 (pierwszy post)

Nie dziala mi czatd83dde16

Ieejdi
Ieejdi
  25 października 2015
Broker
Broker: ale od tego jest FT i jedynie oni mogą oceniać pracę innych jak i karać:)

Napisałeś to tak jakby zwykły user nie mial prawa zwrócić uwagi, każdy popełnia błędy, ale żeby notorycznie to łamać, bo już nie pierwszy raz widzę jak dany osobnik piszę o czyiś banach, nie ma mnie na fotce rok, dwa.. a więcej. NIe wiem może mnie źle uczono, że nie nie upublicznia się czyiś banów ;)
Broker
Broker: post niezgodny z regulaminem nie powinien być usunięty? a tak się nie stało:)

myślę, że przeglądanie tego bez jakichkolwiek zgłoszeń mija się z celem, więc takie posty zostają.
Broker
Broker: na pewno się nie dostosuję do wypocin u serów :)

jeżeli traktujesz wypowiedź jako wypociny, to co robisz na stanowisku moda forum? ;) Brzydko to ująłeś. Każdy ma prawo napisać/ powiedzieć to co chce czy to wypociny czy inteligentna rozmowa trzeba to czytać :)
Wiesz, ja napisałam po prostu, że takich rzeczy się nie upublicznia, bo nie jedna osoba mi o tym mówiła i nie raz powie, stąd moja rekcja, a dlaczego nie ma jej z "góry" to nie mój biznes, ja tym nie zarządzam, tylko po prostu razi mnie w oczy, że kilka osób nie potrafi się dostosować co do (jak to nazwę) tajemnicy :)
Broker
Reputacja: 7 | BluzgometrTM: 20
Broker
  25 października 2015

Ps3. Binol idź w końcu na leczenie i skocz z parteru na twarz, może to przekształci Twój mózg i będziesz "lepszym" człowiekiem.
Taka wypowiedz również nie jest na miejscu, może zejdź już niego, nie grożę ale ostrzegam, to jest obrażanie i prowokowanie do kłótni, niestety ale kolejna tak wypowiedz będzie miała swoje konsekwencje :)

Broker
Broker
  25 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Napisałeś to tak jakby zwykły user nie mial prawa zwrócić uwagi,

owszem niech zwracają uwagę, wasza wypowiedz również jest brana pod uwagę jak i również każdy uczy się czegoś nowego:)
Konto usunięte
Konto usunięte: każdy popełnia błędy, ale żeby notorycznie to łamać, bo już nie pierwszy raz widzę jak dany osobnik piszę o czyiś banach

no każdy, ale te błędy już nie wam osądzać, kto ma jakieś uprawnienia, ma również kogoś nad sobą i to im oceniać to:) co userom do tego to nie wy nas oceniacie, macie również regulamin do którego ciężko wam się dostosować:)
Ieejdi
Ieejdi
  25 października 2015
Broker
Broker: owszem niech zwracają uwagę, wasza wypowiedz również jest brana pod uwagę jak i również każdy uczy się czegoś nowego:)

to dlaczego nadal zaprzeczasz, że On źle zrobił? :) Przecież większość wie, że tego sie nie robi ;)
Broker
Broker: ale te błędy już nie wam osądzać

ja ich nie osądzam, ja je przedstawiam, a to zasadnicza różnica :)
Broker
Broker: co userom do tego to nie wy nas oceniacie

Piszesz w l.mn do mnie, a piszesz ze mną :) Nie odpowiadam za całość społeczeństwa tutaj. Ja rozumiem, ale czy ja kogoś oceniłam, nie napisałam praktycznie żadnego przymiotnika do osoby. Tjw. napisałam, że nie osądzam. Osądzanie mogłoby wyglądać tak CYTUJĘ (daję przykład) " ale wy jesteście (tacy siacy i owacy). że nie chcecie się dostosować to co ja i inni userzy narzucają" Zresztą, źle mierzysz , bo dzielisz na kategorie FP, MOD, USER, co to ma być? Wyższość :)) My nie możemy oceniać? A może nie mamy prawa głosu? ;) Te statusy nie oznaczają, że złapałeś "Pana Boga" za nogi :) Bądź równy dla ludzi na nic to grupowanie :)
Broker
Broker: macie również regulamin do którego ciężko wam się dostosować
Mamy, mamy. JA osobiście nie pamiętam kiedy dostałam bana od 3-4 lat ŻADNEGO. Czyli jako normalny, grzeczny użytkownik już jest lepiej? ;) Słuchaj obraza kogoś, złamanie RAZ przez usera regulaminu jest niczym, ale skoro robi to osoba, która rzekomo ma dawać przykład, nie dziw się, że są takie reakcje ;) Ja szanuje ludzi, nie piszę, że ktoś jest idiotą czy imbecylem, po prostu wyrażam swoje zdanie, tak też było to posta w którym została ujęta treść bana :)
Broker
Broker
  25 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: to dlaczego nadal zaprzeczasz, że On źle zrobił? :) Przecież większość wie, że tego sie nie robi ;)

ale co zwykły user ma do tego? Zrobił czy nie zrobił ale to nie wam oceniać:) przezywacie to jak stonka wykopki:)
jeszcze raz mówię ze jak najbardziej każdy się może wypowiedzieć, każdy ma prawo do swojej wypowiedzi ale w sposób kulturalny a nie jazda po kimś i dlaczego ma ktoś więcej to powiedzenia niż FT więc radził bym co nie którym samym zapoznać się z regulaminem a później wypowiadać się:)
Ieejdi
Ieejdi
  25 października 2015
Broker
Broker: ale co zwykły user ma do tego? Zrobił czy nie zrobił ale to nie wam oceniać:)

:woot: przeczytaj jeszcze raz jaką różnice zaznaczyłam przy "oceniani" Pisałam, że brak przymiotników wskazuje na jedno :) Dobrze, lepiej przeklinać, łamać regulamin niż zwrócić uwagę, komuś kto go łamie, ale przecież to FP nie można :lol: śmiechłam! Ta rozmowa nie ma sensu, bo piszesz w kółko to samo i nie czytasz ze zrozumieniem moich wypowiedzi, a po czym to stwierdzam... po tym, że znów niby oceniam. Ech to nie ma sensu, żegnam! :D
Ieejdi
Ieejdi
  25 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Broker: ale co zwykły user ma do tego? Zrobił czy nie zrobił ale to nie wam oceniać:) przeczytaj jeszcze raz jaką różnice zaznaczyłam przy "ocenianiu" Pisałam, że brak przymiotników wskazuje na jedno :) Dobrze, lepiej przeklinać, łamać regulamin niż zwrócić uwagę, komuś kto go łamie, ale przecież to FP nie można śmiechłam! Ta rozmowa nie ma sensu, bo piszesz w kółko to samo i nie czytasz ze zrozumieniem moich wypowiedzi, a po czym to stwierdzam... po tym, że znów niby oceniam. Ech to nie ma sensu, żegnam! :D
Broker
Broker
  25 października 2015

a czy wy nie macie innych problemów niż te związane z fotką?:) jeszcze raz mówię że to nie wy ustalacie regulamin i nie jest wam dane akceptacje modów:) czy ja czy ktoś inny dostanie uprawnienia a jak ktoś ma bul dupki o to to polecam maść:)

Shaitan
Shaitan
  25 października 2015

Zacne kino

Ieejdi
Ieejdi
  25 października 2015
Shaitan
Shaitan: Zacne kino

Ty jesteś FP - możesz wszystko! Pamiętaj Przyjacielu d83dde02
Shaitan
Shaitan
  25 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: Ty jesteś FP - możesz wszystko! Pamiętaj Przyjacielu

No ba, jestem świętą krową w myśl zasady:
Broker
Broker: 1. Moderator/Administrator ma zawsze rację

Broker
Broker: 14. Jeśli uważasz, że Moderator/Administrator nie ma racji, patrz punkt 1
Ieejdi
Ieejdi
  25 października 2015
Shaitan
Shaitan: w myśl zasady:

:rotfl: dobra, bo jeszcze Cię źle ocenie! :D
Shaitan
Shaitan
  25 października 2015
Konto usunięte
Konto usunięte: dobra, bo jeszcze Cię źle ocenie! :D

I siebie, wszakże też byłaś moderatorką xD
Ieejdi
Ieejdi
  25 października 2015
Shaitan
Shaitan: byłaś moderatorką

a ten mi wpiera, że ja nie mam pojęcia o niczym :D Niech będzie, nie chce mi się już konwersować :D
binoleq
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 13
binoleq
  25 października 2015
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: Ps3. Binol idź w końcu na leczenie i skocz z parteru na twarz, może to przekształci Twój mózg i będziesz "lepszym" człowiekiem. Czy Wy zawsze musicie to robić? Ogarnijcie w końcu... Takie sprawy omawia się na PW.

Konto usunięte
Konto usunięte: Paffeuu: Takie sprawy omawia się na PW. zawsze mnie dziwiło, że ktoś publicznie pisze o banach, a jest zero interwencji, no ale cóż :D:D

Jezeli jest osobą zainteresowana to czemu nie?

zostawie to bez odpowiedzi...
Konto usunięte
Konto usunięte: ama byłam moderatorem i upublicznianie KOGOŚ banów na forum, gdzie każdy może przeczytać nie jest dobrą racją i nie powinno się tak robić. Pozdrawiam :)

Jezeli osoba zainteresowana chce sie dowiedziec do kiedy ma bana to uwazam ze zadna tajemnica jest publicznie podac....jakby inny user pytal za co ban profil "xxx"to inna kwestia...NIe widze tu swojeo bledu.. poza tym nie raz widzialalem jak Ft rowniez podaje takie informacje i co ...?Wielka afere tez zrobicie?

"Dlaczego nie mówisz mi, że mnie kochasz?Już raz to powiedziałem, jak coś się zmieni dam Ci znać."

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.