Czy mówicie swoim znajomym o tym że jesteście moderatorami (za free) na portalu fotka.pl?
Jeśli tak, to jak to wygląda i co oni na to?
[Czat] Pytanie do moderacji
Szczerze? Nie ogarniam jednej rzeczy. Klimatu jaki tu panuje. Hejter, bóldupy, lizodup itp... Pisząc klimat miałem na myśli ludzi bo to oni narzucają w końcu jakieś świtało na to co sie dzieje. W sumie mam to gdzies ale wiem jedno, i to zdecydowanie wiem. Brak ludziom dystansu to tego wszystkiego i tyle. Zaraz mi ktoś powie (znowu będzie nudził kompletnie nie rozumiejąc) że to nam brakuje bo jak nas sie wyzywa prowokuje itp to banujemy... UWAGA tak dokładnie jesteście smieszni . A to dlatego że banujemy za ŁAMANIE REGULAMINU. A nie za to że ktoś nam ubliżył ja wiem, że tego nie rozumie większosć do dziś co jest efektem płaczu, lamentów do nieba, to że czujemy sie panami świata i takie tam... Prosze Was XDDDDD...... Zaraz wyskoczy mi z tesktem że jestem taki siaki owaki i uwagaaaa że mój poziom inteligencji (wojna na inteligencje na fotce to jest wgl jakiś cryk, dosłownie) jest zbyt niski aby ze mną rozmawiać więc pocisnij mi po rodzicach... LUDZIE!!! XDDDD. Sami sobią kopia doły i pogrążają sie ale nie widza tego a bo to dlatego że są popierani przez swoich pseudo ziomków hejterków przez super konfy na skype itp i jest smiesznie i wgl beka (to jest wasz dystans? jesteście żałosni XDDD) potem co najlepsze te super przyjaznie sie rozpadają a to dlatego że sami pod siebie robicie wszyscy przez to że wzajemnie obrabiacie sobie tyłki to też jest wasz dystans tak? Ta cała dwulicowosć jest dystansem dla kogos czy hipokryzja? To jest ten wasz poziom inteligencji? Prócz tego że będziecie szukać teraz rzeczy z kosmosu albo znowu komuś coś dowalić albooo znowu łapac za słowa albo pisać bla bla bla bla...
Może dopiszecie że moderacja to to albo tamo że też odpowiadają jak odpowiadają no cóż już raz gdzieś napisałem co o tym myśle xD. Tylko zaznaczam, że chce aby nasze odpowiedzi były umieszczone z Waszymi tekstami do nas ok? Bo ciągle jak zawsze o sobie zapominacie. Jak sie pokolenie nie zmieni to i tu nic sie nie zmieni. Chcecie dalej siebie robić nie wiem kogo to walcie dalej xD. Przypominam, że wolność słowa istnieje ale jeśli ktoś nie potrafi z niej korzystać to faktycznie jej nie ma.
Może ktoś popłacze dlatego że go usune z znajomych? XDDDD A są tacy... mam ich wymienić? :3.... XD Peace Ludzie xD
Kurde muszę połowę znajomych wyrzucić w takim razie
Odpowiedź na komentarz znajomego - nie jest spotkaniem, czat - nie jest rozmową, zmiana statusu w związku - nie jest miłością.
https://youtu.be/phCSXKqKQuo ;)
ale to ja zapytałem - co oni na to?
o.O nie mówiłem nigdy o nim źle, w jakim sensie dwulicowy?
dlatego mam cie w ulubionych heh
kto to jest? :O
mnie znajomi pytają - po co ci tam konto?
odpowiadam - o tak aby zabijać nudę
oni na to - ahaa...
:|