Nom
Nom
  17 lutego 2015 (pierwszy post)

Czy mówicie swoim znajomym o tym że jesteście moderatorami (za free) na portalu fotka.pl?
Jeśli tak, to jak to wygląda i co oni na to?

Freska
Freska
  17 lutego 2015
Nom
Nom: Czy mówicie swoim znajomym o tym że jesteście moderatorami (za free) na portalu fotka.pl?

Oczywiście! Codziennie zamieszczam reklamy fotki.pl na fejsie i zapraszam na czat! Przecież jest się czym pochwalić! Nie każdy może zajmować to stanowisko! :mrgreen:
Nom
Nom: jak to wygląda i co oni na to?

Zawsze jak ktoś pyta "Co u Ciebie?" to pisze, że siedzę na fotce na czacie bo tam jest tak superowo :w00t: i zawsze 3 razy podkreślam, że mam moda! Znajomi mi zazdroszczą bo oni są nikim w internecia a ja jestem kimś, a ta różnica wynika z tego, że oni mają życie realne :and:
Nom
Nom
  17 lutego 2015

wreszcie szczere słowa
mógłby to pisać każdy moderator, bo taka jest prawda

CPH4
CPH4
  17 lutego 2015

mody chociaż mają gwiazdę za siedzenie na czacie, a reszta ma tylko bany na koncie i bóle dupy że ktoś ich wywala.

CPH4
CPH4
  17 lutego 2015

przegrywają swój wolny czas tak samo jak ci co modami nie są, więc nikt tam nie jest gorszy, czy lepszy, tylko niektórym sie w dupach przerwaca i mając moda myślą że są panami wszechświata.

Nom
Nom
  18 lutego 2015
CPH4
CPH4: gwiazdę

rzeczywiście parę hexów to na prawdę dobra płaca
zrobisz mi "coś" za parę hexów?

CPH4
CPH4: bany na koncie i bóle dupy że ktoś ich wywala.

nie rozumiem tych ludzi
CPH4
CPH4
  18 lutego 2015
Nom
Nom: rzeczywiście parę hexów to na prawdę dobra płaca zrobisz mi "coś" za parę hexów?

a czy Ty siedząc dla przyjemności na czacie, ktos Ci mówi że pracujesz,ktoś Ci mówi ze masz tam wchodzić? przecież mody wchodzą po to samo co reszta, pogadać, powygłupiać się, przy okazji pilnują porządku, przecież siedzą kiedy chcą i ile chcą, więc nie rozumiem bólu dupy o to ze ktoś jest modem, wszyscy krytykują, nabijajają się a jaja sobie daliby ogolić za panel, żeby dostać się do grona moderatorskiego, gdyby tak nie było, to nie robiliby screenów na kogoś, nie lizaliby tyłów modom i MG nie traktowali ich w jakiś szczególny sposób, nie oszukujmy się ze tak nie jest, nie pytaj się skąd wiem xD
CPH4
CPH4
  18 lutego 2015

na szczęscie mody globalne widzą 'włazidupków' i wiedzą zeby odstrzelić takich na pierwszym planie.

Nom
Nom
  18 lutego 2015

pisz w co najmniej 2 linijkach
spamu nie czytam

CPH4
CPH4
  18 lutego 2015
Nom
Nom: pisz w co najmniej 2 linijkach spamu nie czytam

spam jest jak ktoś pisze w koło ten sam tekst, widzisz jakbyś więcej czytał to niemiałbyś problemu z czytaniem, ale tak to jest jak się tylko ogranicza do czytania pierdoł na czacie, gdzie nie trzeba zbytnio wytężać umysłu, weź książkę jakąś przeczytaj czasem, to nauczysz się czytać dłuższe teksty bez większych problemów :ziober2:
Nom
Nom
  18 lutego 2015

co?

Nom
Nom
  18 lutego 2015
CPH4
CPH4: spam jest jak ktoś pisze w koło ten sam tekst

xDD
pani mądra nie wie co to spam?
Nom
Nom
  18 lutego 2015
CPH4
CPH4: bólu dupy o to ze ktoś jest modem

pokaz kto ma
CPH4
CPH4
  18 lutego 2015
Nom
Nom: pani mądra nie wie co to spam?

tak, Pani mądra wie co to jest i nie jest to raczej coś co zawiera więcej niż 2 linijki tekstu, pozwól że odniosę sie do gogole, bo inaczej sie nie da.
Istotą spamu jest rozsyłanie dużej ilości informacji o jednakowej treści do nieznanych sobie osób. Nie ma znaczenia, jaka jest treść tych wiadomości.
nadążasz? to jest spam,d83ddc47 albo rozsyłanie ciagle linków reklamowych do przypadkowych osób.
"spam, kropka spam kropka spam kropka spam spam, spam spam spam, spam, spam spam spam spam, spam spam spam itd... "
Nie wiem gdzie widziałeś spam w tym co wyzej napisałam.
Nom
Nom: pokaz kto ma

no ci co po wyborach zakładają anty grupy na mody i lecą na forum płakać jaki to zły wybór MG podjęli wybierając kogoś innego, a przecież ja bym sie nadawał tak samo jak oni...
Nom
Nom
  18 lutego 2015

c­o?

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.