Kto chętny na zjazd fotkowiczów z czaciQ ?
Propozycje miejsca i czasu chętnie przyjmiemy :D
[Czat] SPOTKANIE LUDZI Z CZACIKA strona 13 z 15
Ciekawi mnie kto na skype mówił że nie ufa ludziom z internetu a kilka postów wyżej pisze że zna lepiej Monikę, szczyt hipokryzji Cię dosięgnął.
Żegnam ;>
ufam hahaaa wymyslaj dalej.Calkiem niezly z Ciebie bajkopisarz;) szkoda, ze milczales na skype a tu malo sie nie zesrasz.Dupa czerwona?Monika przypomniec Ci "na prawde"?
Tak, w naszym języku używało się np sformułowań na :miejsce na wyraz:, dlatego pisało się oddzielnie, nie wiem czy zrozumiałeś sens zdania, bo widze, ze masz problemy z interpretacją, gdyż Karl napisał, ze TY POWIEDZIAŁEŚ O braku zaufania. Xdd
hahah ale Ty durna jestes;)Cieszy mnie fakt, ze dobierasz ludzi na swoim poziomie.Karoleq-pierwsze posmiewisko fotki pl xdd niestety sporo osob to potwierdza;(
Standardowa odpowiedź ludzi poniżej jakiegokolwiek poziomu. XD No cóż, to walka z wiatrakami. xDDDDDDDDDDDDDDd
Źle zinterpretowałeś to co napisałem.
Czytaj ze zrozumieniem.
Może Ci coś wpadnie do tej pustej głowy.
Akurat z Ciebie ładny bajkopisarz.
Może drugi Fredra albo Kochanowski ;>
Podobno ludzi nie słuchasz ?
Ale szanujesz blachę, chama.
Co by ktoś nie napisał to łykniesz jak spermę ;>
Pozdrawiam xDDDD
Karoleg mocny w literkach, slaby w gadce;) nie chce mi sie juz dyskutowac z elita fotki pl.Beke mam z waszej wzajemniej adoracji xd jak to sie mowi- ustap glupszemu siedem lat odpustu.Przescigajcie sie dalej w tym kto z was bedzie glupszy, ale mnie w to nie musicie wciagac;)