MADZJA
MADZJA
  14 września 2014 (pierwszy post)

Kto chętny na zjazd fotkowiczów z czaciQ ?
Propozycje miejsca i czasu chętnie przyjmiemy :D

ZelaznaDama
ZelaznaDama
  19 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: po Twoich kilku wypocinach, utwierdzilem sie w przekonaniu, ze jestes debilem.Fotka moim zyciem hehe to chyba Twoje motto zyciowe, bo je tak czesto przywolujesz.Limit mojej atencji zostal wyczerpany na dzien dzisiejszy.Zegnam;>

Za kropką spacja. xD
Ekscentryk
Ekscentryk
  19 września 2014

Ciekawi mnie kto na skype mówił że nie ufa ludziom z internetu a kilka postów wyżej pisze że zna lepiej Monikę, szczyt hipokryzji Cię dosięgnął.
Żegnam ;>

ZelaznaDama
ZelaznaDama
  19 września 2014

Zabiłam Go jego własnym pytaniem. XD

PlemnikGimbusa
PlemnikGimbusa
  19 września 2014

ufam hahaaa wymyslaj dalej.Calkiem niezly z Ciebie bajkopisarz;) szkoda, ze milczales na skype a tu malo sie nie zesrasz.Dupa czerwona?Monika przypomniec Ci "na prawde"?

ZelaznaDama
ZelaznaDama
  19 września 2014

Tak, w naszym języku używało się np sformułowań na :miejsce na wyraz:, dlatego pisało się oddzielnie, nie wiem czy zrozumiałeś sens zdania, bo widze, ze masz problemy z interpretacją, gdyż Karl napisał, ze TY POWIEDZIAŁEŚ O braku zaufania. Xdd

PlemnikGimbusa
PlemnikGimbusa
  19 września 2014

hahah ale Ty durna jestes;)Cieszy mnie fakt, ze dobierasz ludzi na swoim poziomie.Karoleq-pierwsze posmiewisko fotki pl xdd niestety sporo osob to potwierdza;(

ZelaznaDama
ZelaznaDama
  19 września 2014

Standardowa odpowiedź ludzi poniżej jakiegokolwiek poziomu. XD No cóż, to walka z wiatrakami. xDDDDDDDDDDDDDDd

Ekscentryk
Ekscentryk
  19 września 2014

Źle zinterpretowałeś to co napisałem.
Czytaj ze zrozumieniem.
Może Ci coś wpadnie do tej pustej głowy.
Akurat z Ciebie ładny bajkopisarz.
Może drugi Fredra albo Kochanowski ;>
Podobno ludzi nie słuchasz ?
Ale szanujesz blachę, chama.
Co by ktoś nie napisał to łykniesz jak spermę ;>
Pozdrawiam xDDDD :rotfl:

PlemnikGimbusa
PlemnikGimbusa
  19 września 2014

Karoleg mocny w literkach, slaby w gadce;) nie chce mi sie juz dyskutowac z elita fotki pl.Beke mam z waszej wzajemniej adoracji xd jak to sie mowi- ustap glupszemu siedem lat odpustu.Przescigajcie sie dalej w tym kto z was bedzie glupszy, ale mnie w to nie musicie wciagac;)

PlemnikGimbusa
PlemnikGimbusa
  19 września 2014

jest glupszy*

PlemnikGimbusa
PlemnikGimbusa
  19 września 2014

konwersacja na waszym poziomie intelektualnym jest dla mnie kara.Zegnam;]

ZelaznaDama
ZelaznaDama
  19 września 2014

Ale Ty nie masz poziomu akurat żadnego. W sumie nie trzeba nic dopisywać, każdy widzi i swoje myśli.
Adios. ;D

Stulejarz
Stulejarz
  19 września 2014
http://www.fotka.pl/forum/czat/449962,wysmiewanie
Vilu0102
Reputacja: -1 | BluzgometrTM: 4
Vilu0102
  20 września 2014

hejka :)

Sebuch
Sebuch
  20 września 2014
Vilu0102
Vilu0102: hejka :)

witaj miło d83dde0a
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.