Kto chętny na zjazd fotkowiczów z czaciQ ?
Propozycje miejsca i czasu chętnie przyjmiemy :D
lista tematów
[Czat] SPOTKANIE LUDZI Z CZACIKA strona 11 z 15
Człowiek respect normalnie xDDDDD
Strach się bać jego hejtować bo będzie inwazja ostra na forum a potem na skype :c
i w tym momencie przegieliscie. nie chodzi o to ze to magik , nie jestem kolejna piznieta zajarana chwilowo fanka po filmie , ale to tez czlowiek troche szacunku mu sie nalezy ale jesli co niektorzy na tej stronce nie wiedza co to szacunek to niech po prostu dadza se spokoj . bo czcic magika to ja nie bede bo zostawil zone i dziecko i rodzicow i wszystkich bliskich ale nie zamierzam tez tolerowac ze ktos se takie jaja robi. spoko bo wlasnie w niektorych oczach jestem " spinajacym sie gimbem " ale nie bede razem z idiotami na jakiejs poje..ej stronie w necie sie nabijac ze zmarlych , podaj adres wpadniemy ponabijac sie z Twojej babci jak ci tak wesolo. wlasnie tracicie lajka . nie przez to jedno zdjecie tylko ogolnie stronka sie zrobila nudna.peace
Skarbie kocham Cie ... najmocniej na swiecie i Ty jestes dla mnie najwazniejsza osoba, z ktora chcialbym przezyc cale swoje zycie. Bez Ciebie nie istnieje, nie ma mnie . Tylko Ty sie dla mnie liczysz i Ty jestes dla mnie najwazniejsza. Przepraszam Cie za moje zachowanie. Zrozumialem, ze popelnilem blad i wyciagnalem wnioski i to sie nie powtorzy. Wybacz mi bo bardzo mi na Tobie zalezy i zrobilbym dla Ciebie wszystko. Ja bardzo mocno Ciebie kocham i chce byc z Toba na dobre i na zle. Tyle juz razem przezylismy, ze nie chce zeby teraz te wszystki chwile minely i wszystko co razem zbudowalismy zeby sie zepsulo. Zalezy mi na tym abysmy byli zawsze razem i abysmy byli zawsze szczesliwy. Obiecuje, ze sie zmienie i juz wiecej nie popelnie takich bledow. Ty jestes dla mnie najcenniejszym skarbem na swiecie i nie chce Ciebie stracic. Nie oddalbym Ciebie nigdy i nikomu za zadne skarby swiata. Chce zebys wiedziala, ze Ty jestes dla mnie najwazniejsza. Ty nauczylas mnie kochac i dla Ciebie chce zyc bo tylko przy Tobie czuje sie naprawde szczesliwy. Nikt oprocz Ciebie nie da mi tyle szczescia i nie uczyni mnie takim jakim Ty mnie uczynilas. Kocham Cie i badz ze mna na zawsze. Przepraszam za wszystko. Smutnio mi strasznie bez Ciebie i az plakac sie chce i lezki mam caly czas w oczkach bo bez Ciebie moje zycie jest szare i puste. ........................................................ KOCHAM CIE Wciąż I przepraszam Wybacz mi Błagam i proszę
widze, ze ktos ma przerosniete ego zmieniajac nick na ZelaznaDama haha.Karoleg jestet tak pusty, ze Cide nikt nie bije po tym paskudnym lbie, bo by Ci echo zeby wybilo.Nie chce mi sie juz dyskutwac z elita hejterow. Mozecie zakpnczyc ten swoj maraton glupoty.