MADZJA
MADZJA
  14 września 2014 (pierwszy post)

Kto chętny na zjazd fotkowiczów z czaciQ ?
Propozycje miejsca i czasu chętnie przyjmiemy :D

Ekscentryk
Ekscentryk
  17 września 2014

Już nie skarż jak w przedszkolu dzieciątko borze jezusowe :c

HighVoltageEM
HighVoltageEM
  17 września 2014

Nie płacz koleś, blacha też Cie szanuje. xD

Ekscentryk
Ekscentryk
  17 września 2014

Mihau (Cham) też Cię szanuje. xDDDDDD

HighVoltageEM
HighVoltageEM
  17 września 2014
Ekscentryk
Ekscentryk: Mihau (Cham) też Cię szanuje. xDDDDDD

Wszyscy typa szanują :O
Ekscentryk
Ekscentryk
  17 września 2014

Człowiek respect normalnie xDDDDD
Strach się bać jego hejtować bo będzie inwazja ostra na forum a potem na skype :c

Stulejarz
Stulejarz
  17 września 2014

Dostęp do czatu został zablokowany do 2014-09-17 231840.
Powód: Seks oferty

Agaata
Agaata
  17 września 2014
Lukasz
Lukasz: poczujecie moc fali izraela

i w tym momencie przegieliscie. nie chodzi o to ze to magik , nie jestem kolejna piznieta zajarana chwilowo fanka po filmie , ale to tez czlowiek troche szacunku mu sie nalezy ale jesli co niektorzy na tej stronce nie wiedza co to szacunek to niech po prostu dadza se spokoj . bo czcic magika to ja nie bede bo zostawil zone i dziecko i rodzicow i wszystkich bliskich ale nie zamierzam tez tolerowac ze ktos se takie jaja robi. spoko bo wlasnie w niektorych oczach jestem " spinajacym sie gimbem " ale nie bede razem z idiotami na jakiejs poje.:cenzura:.ej stronie w necie sie nabijac ze zmarlych , podaj adres wpadniemy ponabijac sie z Twojej babci jak ci tak wesolo. wlasnie tracicie lajka . nie przez to jedno zdjecie tylko ogolnie stronka sie zrobila nudna.peace
Agaata
Agaata
  17 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Powód: Seks oferty

Skarbie kocham Cie ... najmocniej na swiecie i Ty jestes dla mnie najwazniejsza osoba, z ktora chcialbym przezyc cale swoje zycie. Bez Ciebie nie istnieje, nie ma mnie . Tylko Ty sie dla mnie liczysz i Ty jestes dla mnie najwazniejsza. Przepraszam Cie za moje zachowanie. Zrozumialem, ze popelnilem blad i wyciagnalem wnioski i to sie nie powtorzy. Wybacz mi bo bardzo mi na Tobie zalezy i zrobilbym dla Ciebie wszystko. Ja bardzo mocno Ciebie kocham i chce byc z Toba na dobre i na zle. Tyle juz razem przezylismy, ze nie chce zeby teraz te wszystki chwile minely i wszystko co razem zbudowalismy zeby sie zepsulo. Zalezy mi na tym abysmy byli zawsze razem i abysmy byli zawsze szczesliwy. Obiecuje, ze sie zmienie i juz wiecej nie popelnie takich bledow. Ty jestes dla mnie najcenniejszym skarbem na swiecie i nie chce Ciebie stracic. Nie oddalbym Ciebie nigdy i nikomu za zadne skarby swiata. Chce zebys wiedziala, ze Ty jestes dla mnie najwazniejsza. Ty nauczylas mnie kochac i dla Ciebie chce zyc bo tylko przy Tobie czuje sie naprawde szczesliwy. Nikt oprocz Ciebie nie da mi tyle szczescia i nie uczyni mnie takim jakim Ty mnie uczynilas. Kocham Cie i badz ze mna na zawsze. Przepraszam za wszystko. Smutnio mi strasznie bez Ciebie i az plakac sie chce i lezki mam caly czas w oczkach bo bez Ciebie moje zycie jest szare i puste. ........................................................ KOCHAM CIE Wciąż I przepraszam Wybacz mi Błagam i proszę
Abaddon
Abaddon
  17 września 2014

Córa robi czystki :rotfl:
Kocham jom :3

Stulejarz
Stulejarz
  17 września 2014
Agaata
Agaata: S

Cześć ślicznotko, nie miałabyś może ochoty zrobić mi dyskretnego, szybkiego lodzika w aucie? W zamian zabrałbym Cię na fajne zakupy i dostałabyś parę stówek - taki niewinny, dyskretny układ. Co o tym sądzisz? :)
Agaata
Agaata
  17 września 2014
Abaddon
Abaddon: Córa robi czystki Kocham jom :3

kckcckckckc XD :333

Konto usunięte
Konto usunięte: Cześć ślicznotko

Chętnie :lol2:
Lukasz
Lukasz
  18 września 2014

co wy tu wyprawiacie? xD

PlemnikGimbusa
PlemnikGimbusa
  18 września 2014

widze, ze ktos ma przerosniete ego zmieniajac nick na ZelaznaDama haha.Karoleg jestet tak pusty, ze Cide nikt nie bije po tym paskudnym lbie, bo by Ci echo zeby wybilo.Nie chce mi sie juz dyskutwac z elita hejterow. Mozecie zakpnczyc ten swoj maraton glupoty.

Abaddon
Abaddon
  18 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: widze, ze ktos ma przerosniete ego zmieniajac nick

Co ma wspólnego, ogólnie z ego, zmiana nicku, kolEGO? :>
MamTico
MamTico
  18 września 2014

testoviron zniszcze cie

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.