MADZJA
MADZJA
  14 września 2014 (pierwszy post)

Kto chętny na zjazd fotkowiczów z czaciQ ?
Propozycje miejsca i czasu chętnie przyjmiemy :D

DrHouseee
wpis jest ukryty
PlemnikGimbusa
PlemnikGimbusa
  18 września 2014

odnosi sie do jej osoby:>

Abaddon
Abaddon
  18 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: odnosi sie do jej osoby

Uważasz że jest adekwatny do jej osobowości, czy wręcz przeciwnie? ;>
PlemnikGimbusa
PlemnikGimbusa
  18 września 2014

przeciwnie

Abaddon
Abaddon
  18 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: przeciwnie

Dlatego czepiasz się jej, nie wiedząc o tym, że to jest forma autoironii? Tylko pogratulować Tobie jasności umysłu :brawo:
PlemnikGimbusa
PlemnikGimbusa
  18 września 2014

znam ja lepiej niz Ty

ZelaznaDama
ZelaznaDama
  19 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: widze, ze ktos ma przerosniete ego zmieniajac nick na ZelaznaDama haha.Karoleg jestet tak pusty, ze Cide nikt nie bije po tym paskudnym lbie, bo by Ci echo zeby wybilo.Nie chce mi sie juz dyskutwac z elita hejterow. Mozecie zakpnczyc ten swoj maraton glupoty.

Jak się wreszcie nauczysz pisać i składać zdania bez użycia przekleństw, tudzież zmienisz swoje gotowe odpowiedzi, wówczas porozmawiamy o MOIM EGO i INDOLENCJI INTELEKTUALNEJ tudzież ZIMBABWE INTELEKTUALNYM. Swoją drogą Żelazna Dama to bardzo ciekawa osoba, poczytaj. ; D
Ekscentryk
Ekscentryk
  19 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: widze, ze ktos ma przerosniete ego zmieniajac nick na ZelaznaDama haha.Karoleg jestet tak pusty, ze Cide nikt nie bije po tym paskudnym lbie, bo by Ci echo zeby wybilo.Nie chce mi sie juz dyskutwac z elita hejterow. Mozecie zakpnczyc ten swoj maraton glupoty.

SZADOŁ NA PREZYDENTA ŚWIEBODZINA, JEGO BŁĘDY ORTOGRAFICZNE DAJĄ NAM DO ZROZUMIENIA ŻE BÓG JESZCZE ISTNIEJE.
SZADOŁ KRÓLU ŻYDOWSKI, NAUCZ SIĘ PISAĆ PIERW A POTEM PRÓBUJ " HEJTOWAĆ " BEZMÓZGI PEDRYLU.
Z fartem małolacik :)
ZelaznaDama
ZelaznaDama
  19 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: znam ja lepiej niz Ty

Ufasz ludziom z internetu szadolek ? :D
PlemnikGimbusa
PlemnikGimbusa
  19 września 2014

zrob literowke a idiota zasugeruje, ze to blad ortograficzny haha.Blagam, przestan sie juz osmieszac.

PlemnikGimbusa
PlemnikGimbusa
  19 września 2014

wiem kim jest "Zelazna Dama", nie musisz szpanowac wiedza.Gdybym uzywal wulgaryzmow, to bym mial bana;)

ZelaznaDama
ZelaznaDama
  19 września 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: zrob literowke a idiota zasugeruje, ze to blad ortograficzny haha.Blagam, przestan sie juz osmieszac.

Literówki to nic. xD Ależ ja nie twierdzę, że używasz ICH TUTAJ. :D
PlemnikGimbusa
PlemnikGimbusa
  19 września 2014

karoleg przestan bluznic i tak juz Twoj idiotyzm osiagnal apogeum.

Ekscentryk
Ekscentryk
  19 września 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Konto usunięte
Konto usunięte: zrob literowke a idiota zasugeruje, ze to blad ortograficzny haha.Blagam, przestan sie juz osmieszac.

Please nie tak intensywnie ...
Papiś czemu ciągle jedno i to samo powtarzasz?
Czyżbyś tyle potrafił?
Ty nie używasz wulgaryzmów bo się boisz tego bana ...
Nie wiedziałbyś co ze sobą zrobić.
Twoje życie zaczyna się i kończy na fotce
5!
PlemnikGimbusa
PlemnikGimbusa
  19 września 2014

po Twoich kilku wypocinach, utwierdzilem sie w przekonaniu, ze jestes debilem.Fotka moim zyciem hehe to chyba Twoje motto zyciowe, bo je tak czesto przywolujesz.Limit mojej atencji zostal wyczerpany na dzien dzisiejszy.Zegnam;>

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.