Kto chętny na zjazd fotkowiczów z czaciQ ?
Propozycje miejsca i czasu chętnie przyjmiemy :D
lista tematów
[Czat] SPOTKANIE LUDZI Z CZACIKA strona 12 z 15
Konto usunięte: widze, ze ktos ma przerosniete ego zmieniajac nick na ZelaznaDama haha.Karoleg jestet tak pusty, ze Cide nikt nie bije po tym paskudnym lbie, bo by Ci echo zeby wybilo.Nie chce mi sie juz dyskutwac z elita hejterow. Mozecie zakpnczyc ten swoj maraton glupoty.
Jak się wreszcie nauczysz pisać i składać zdania bez użycia przekleństw, tudzież zmienisz swoje gotowe odpowiedzi, wówczas porozmawiamy o MOIM EGO i INDOLENCJI INTELEKTUALNEJ tudzież ZIMBABWE INTELEKTUALNYM. Swoją drogą Żelazna Dama to bardzo ciekawa osoba, poczytaj. ; D
Konto usunięte: widze, ze ktos ma przerosniete ego zmieniajac nick na ZelaznaDama haha.Karoleg jestet tak pusty, ze Cide nikt nie bije po tym paskudnym lbie, bo by Ci echo zeby wybilo.Nie chce mi sie juz dyskutwac z elita hejterow. Mozecie zakpnczyc ten swoj maraton glupoty.
SZADOŁ NA PREZYDENTA ŚWIEBODZINA, JEGO BŁĘDY ORTOGRAFICZNE DAJĄ NAM DO ZROZUMIENIA ŻE BÓG JESZCZE ISTNIEJE.
SZADOŁ KRÓLU ŻYDOWSKI, NAUCZ SIĘ PISAĆ PIERW A POTEM PRÓBUJ " HEJTOWAĆ " BEZMÓZGI PEDRYLU.
Z fartem małolacik :)
zrob literowke a idiota zasugeruje, ze to blad ortograficzny haha.Blagam, przestan sie juz osmieszac.
wiem kim jest "Zelazna Dama", nie musisz szpanowac wiedza.Gdybym uzywal wulgaryzmow, to bym mial bana;)
Konto usunięte: zrob literowke a idiota zasugeruje, ze to blad ortograficzny haha.Blagam, przestan sie juz osmieszac.
Please nie tak intensywnie ...
Papiś czemu ciągle jedno i to samo powtarzasz?
Czyżbyś tyle potrafił?
Ty nie używasz wulgaryzmów bo się boisz tego bana ...
Nie wiedziałbyś co ze sobą zrobić.
Twoje życie zaczyna się i kończy na fotce
5!