"Witam
W związku z faktem, iż login jest wulgarny/obraźliwy proszę o jego zmianę. Jeśli zmiana nie zostanie dokonana w ciągu najbliższych 24 godzin konto będzie zablokowane.W przypadku, gdy zmiana loginu była dokonywana w ciągu ostatnich 30 dni i nie ma możliwości zrobienia tego ponownie należy skontaktować się z FT w celu omówienia zasad zmiany loginu.Gdyby sprawa była rozwiązywana przez FT proszę o informację na ten temat, by nie blokować konta.
Pozdrawiam
Shaitan
Fotka.Przyjaciel"
Chciałem tylko podkreślić, że z tym samym nickiem moderowałem czat i nikomu On nie przeszkadzał. Czyżby Pan Szmatan Chciał by mnie za wszelką cenę sprowadzić do parteru? xD
[Czat] Shaitan i Jego damskie Fanaberie strona 2 z 2
Wincyj
"Czciciele Diabła"W religii Jezydów koncept dobra i zła jest wyraźnie rozróżniony, w zależności, czy jest to zgodne z wolą Boga, czy nie. Nic więc nie dzieje się samo, bez boskiej zgody. Kitab al- Dschilwa głosi: "Bóg widzi wszystko, co się dzieje. Zarówno dobro jak i zło pochodzą od Boga". Stąd też wynika boski dualizm: słabością Boga byłoby uznanie innego bóstwa odpowiedzialnego za zło. W religii Jezydów Bóg jest i dobrem i złem równocześnie. Podobnie pochodzenie zła przypisywane jest Bogu – próbując uczynić człowieka dobrym, wymusza on pewne czyny, co z kolei rodzi zło. Można więc powiedzieć, że nie ma w Jezydyzmie personifikacji zła, jak jest to w przypadku innych religii (Szatan, Lucyfer, Diabeł, itd.). Jezydzi zakazują nawet używania słów oznaczających złe siły (Shaitan, Iblis). Dr. Othman odrzuca mit "czcicieli Diabła" i wyjaśnia, że koncept zła wiąże się u Jezydów z przekonaniem, że Bóg dał człowiekowi rozum (Equil) i przez to uczynił ludzi odpowiedzialnymi za swe czyny"
Tak wiec czy w ta, czy w inna strone... jesli ktos na sile szuka, ten znajdzie.
Tak więc polemizowałbym.
Wulgaryzm to wulgaryzm ;)
Pożyjemy zobaczymy, póki co nie mam nic konkretnego.. ogłosiłem nawet konkurs na nowy login ale brak sensownych propozycji :D
Suka - samica psa domowego, a także innych zwierząt z rodziny psów.
Suka - pejoratywna nazwa milicyjnej wersji samochodu Nysa.
Suka - duży kołnierz opadający na plecy w sukmanie będącej elementem męskiego stroju Krakowiaków wschodnich.
Suka - instrument muzyczny.
:/