KonichiwaBitches
KonichiwaBitches
  25 stycznia 2014 (pierwszy post)

"Witam
W związku z faktem, iż login jest wulgarny/obraźliwy proszę o jego zmianę. Jeśli zmiana nie zostanie dokonana w ciągu najbliższych 24 godzin konto będzie zablokowane.W przypadku, gdy zmiana loginu była dokonywana w ciągu ostatnich 30 dni i nie ma możliwości zrobienia tego ponownie należy skontaktować się z FT w celu omówienia zasad zmiany loginu.Gdyby sprawa była rozwiązywana przez FT proszę o informację na ten temat, by nie blokować konta.
Pozdrawiam
Shaitan
Fotka.Przyjaciel"

Chciałem tylko podkreślić, że z tym samym nickiem moderowałem czat i nikomu On nie przeszkadzał. Czyżby Pan Szmatan Chciał by mnie za wszelką cenę sprowadzić do parteru? xD

KonichiwaBitches
KonichiwaBitches
  25 stycznia 2014

Wincyj
"Czciciele Diabła"W religii Jezydów koncept dobra i zła jest wyraźnie rozróżniony, w zależności, czy jest to zgodne z wolą Boga, czy nie. Nic więc nie dzieje się samo, bez boskiej zgody. Kitab al- Dschilwa głosi: "Bóg widzi wszystko, co się dzieje. Zarówno dobro jak i zło pochodzą od Boga". Stąd też wynika boski dualizm: słabością Boga byłoby uznanie innego bóstwa odpowiedzialnego za zło. W religii Jezydów Bóg jest i dobrem i złem równocześnie. Podobnie pochodzenie zła przypisywane jest Bogu – próbując uczynić człowieka dobrym, wymusza on pewne czyny, co z kolei rodzi zło. Można więc powiedzieć, że nie ma w Jezydyzmie personifikacji zła, jak jest to w przypadku innych religii (Szatan, Lucyfer, Diabeł, itd.). Jezydzi zakazują nawet używania słów oznaczających złe siły (Shaitan, Iblis). Dr. Othman odrzuca mit "czcicieli Diabła" i wyjaśnia, że koncept zła wiąże się u Jezydów z przekonaniem, że Bóg dał człowiekowi rozum (Equil) i przez to uczynił ludzi odpowiedzialnymi za swe czyny"
Tak wiec czy w ta, czy w inna strone... jesli ktos na sile szuka, ten znajdzie.

Shaitan
Shaitan
  25 stycznia 2014
Lukasz
Lukasz: koleś podajesz się za złą osobę nie mając szacunku do boga.

:ziew:

Zmienić i tak pewnie zmienię jak sobie znajdę ciekawszy, ale nie dlatego, że was to boli ;)
KonichiwaBitches
KonichiwaBitches
  25 stycznia 2014
Shaitan
Shaitan: Zmienić i tak pewnie zmienię jak sobie znajdę ciekawszy, ale nie dlatego, że was to boli ;)
Lukasz
Lukasz
  25 stycznia 2014
Shaitan
Shaitan: Zmienić i tak pewnie zmienię jak sobie znajdę ciekawszy, ale nie dlatego, że was to boli ;)

Wkleiłbym pewnego gifa z przytykającym się palcem do czoła ale szkoda mi konta
jestemzenek
wpis jest ukryty
ZlMNA
ZlMNA
  26 stycznia 2014

Łajza daj jakieś nagie zdjecie :napalony:

guwnoczat
guwnoczat
  26 stycznia 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Będzie że znowu siadam na Shaitana, ale słowo bitch również oznacza sukę, czyli psa płci żeńskiej. Więc wyrwane z kontekstu nie może być uznane za wulgaryzm.
Tak więc polemizowałbym.
guwnoczat
guwnoczat
  26 stycznia 2014
Shaitan
Shaitan: i tak pewnie zmienię

nie zmieniaj, taki nick to marka
Shaitan
Shaitan
  26 stycznia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Będzie że znowu siadam na Shaitana, ale słowo bitch również oznacza sukę, czyli psa płci żeńskiej. Więc wyrwane z kontekstu nie może być uznane za wulgaryzm.

Wulgaryzm to wulgaryzm ;)

Konto usunięte
Konto usunięte: nie zmieniaj, taki nick to marka

Pożyjemy zobaczymy, póki co nie mam nic konkretnego.. ogłosiłem nawet konkurs na nowy login :crylol: ale brak sensownych propozycji :D
Lukasz
Lukasz
  26 stycznia 2014
Shaitan
Shaitan: Wulgaryzm to wulgaryzm ;)

Suka to wulgaryzm? XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
tosziko
tosziko
  26 stycznia 2014

Suka - samica psa domowego, a także innych zwierząt z rodziny psów.
Suka - pejoratywna nazwa milicyjnej wersji samochodu Nysa.
Suka - duży kołnierz opadający na plecy w sukmanie będącej elementem męskiego stroju Krakowiaków wschodnich.
Suka - instrument muzyczny.
:/

Zjawa
Reputacja: -8 | BluzgometrTM: 148
Zjawa
  26 stycznia 2014

1. samica psa;
2. obraźliwie o kobiecie;
3. potocznie o samochodzie policyjnym
;/

Zapoznałem się z Twoją opinią i doszedłem do wniosku, że niespecjalnie mnie ona obchodzi ( ͡° ͜ʖ ͡°)

Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.