"Witam
W związku z faktem, iż login jest wulgarny/obraźliwy proszę o jego zmianę. Jeśli zmiana nie zostanie dokonana w ciągu najbliższych 24 godzin konto będzie zablokowane.W przypadku, gdy zmiana loginu była dokonywana w ciągu ostatnich 30 dni i nie ma możliwości zrobienia tego ponownie należy skontaktować się z FT w celu omówienia zasad zmiany loginu.Gdyby sprawa była rozwiązywana przez FT proszę o informację na ten temat, by nie blokować konta.
Pozdrawiam
Shaitan
Fotka.Przyjaciel"
Chciałem tylko podkreślić, że z tym samym nickiem moderowałem czat i nikomu On nie przeszkadzał. Czyżby Pan Szmatan Chciał by mnie za wszelką cenę sprowadzić do parteru? xD
lista tematów
[Czat] Shaitan i Jego damskie Fanaberie strona 1 z 2
"7. Nie wolno zakładać kont z wulgarnymi (polskie,łacińskie, angielskie), obraźliwymi loginami. Login, nie może zawierać ani dosadnych wulgaryzmów, ani ich ukrytych wersji nie może również obrażać uczuć religijnych."
Podobno obowiazuje ta regulka od 2010r.Moderowalem czat do 2012r. i zezwolono mi na zmiane loginu mimo obowiazujacej zasady, wiec zarowno FP jak i FTnie doszukało sie w nim niczego obrazliwego.Wiec skoro tak bardzo Ci zalezy zebym Go zmienil, załatw to sam z FT bo ja nie mam zamiaru fatygowac sie dla Twoich zachcianek. Milego dnia...Pozdrawiamシ
Podobno obowiazuje ta regulka od 2010r.Moderowalem czat do 2012r. i zezwolono mi na zmiane loginu mimo obowiazujacej zasady, wiec zarowno FP jak i FTnie doszukało sie w nim niczego obrazliwego.Wiec skoro tak bardzo Ci zalezy zebym Go zmienil, załatw to sam z FT bo ja nie mam zamiaru fatygowac sie dla Twoich zachcianek. Milego dnia...Pozdrawiamシ
Niby jak obrażam religię?
Konto usunięte: .Moderowalem czat do 2012r. i zezwolono mi na zmiane loginu mimo obowiazujacej zasady,
To już trzeba kierować zarzuty do osoby, która ci na to zezwoliła.
Konto usunięte: Wiec skoro tak bardzo Ci zalezy zebym Go zmienil, załatw to sam z FT bo ja nie mam zamiaru sie fatygowac dla Twoich zachcianek. Milego dnia...
Pozdrawiamシ
Przykro mi, ale to twoje konto i twój obowiązek dostosowania się do zasad ;)