KonichiwaBitches
KonichiwaBitches
  25 stycznia 2014 (pierwszy post)

"Witam
W związku z faktem, iż login jest wulgarny/obraźliwy proszę o jego zmianę. Jeśli zmiana nie zostanie dokonana w ciągu najbliższych 24 godzin konto będzie zablokowane.W przypadku, gdy zmiana loginu była dokonywana w ciągu ostatnich 30 dni i nie ma możliwości zrobienia tego ponownie należy skontaktować się z FT w celu omówienia zasad zmiany loginu.Gdyby sprawa była rozwiązywana przez FT proszę o informację na ten temat, by nie blokować konta.
Pozdrawiam
Shaitan
Fotka.Przyjaciel"

Chciałem tylko podkreślić, że z tym samym nickiem moderowałem czat i nikomu On nie przeszkadzał. Czyżby Pan Szmatan Chciał by mnie za wszelką cenę sprowadzić do parteru? xD

Shaitan
Shaitan
  25 stycznia 2014
Konto usunięte
Konto usunięte: Chciałem tylko podkreślić, że z tym samym nickiem moderowałem czat i nikomu On nie przeszkadzał

Kiedyś. Teraz konta z takimi loginami są blokowane ;)
Lukasz
Lukasz
  25 stycznia 2014

Proponuję konfrontację z FT, z tego co wiem SzatanTuziak raczej nie ustala tu zasad

Shaitan
Shaitan
  25 stycznia 2014
Lukasz
Lukasz: z tego co wiem SzatanTuziak raczej nie ustala tu zasad
Tylko je egzekwuję ;)
http://www.fotka.pl/forum/fotka.pl/1173141,Zasady_obowiazujace_

Pozdrawiam ;)
KonichiwaBitches
KonichiwaBitches
  25 stycznia 2014
"7. Nie wolno zakładać kont z wulgarnymi (polskie,łacińskie, angielskie), obraźliwymi loginami. Login, nie może zawierać ani dosadnych wulgaryzmów, ani ich ukrytych wersji nie może również obrażać uczuć religijnych."
Podobno obowiazuje ta regulka od 2010r.Moderowalem czat do 2012r. i zezwolono mi na zmiane loginu mimo obowiazujacej zasady, wiec zarowno FP jak i FTnie doszukało sie w nim niczego obrazliwego.Wiec skoro tak bardzo Ci zalezy zebym Go zmienil, załatw to sam z FT bo ja nie mam zamiaru fatygowac sie dla Twoich zachcianek. Milego dnia...Pozdrawiamシ
Lukasz
Lukasz
  25 stycznia 2014
Ostatnio edytowany: 1 stycznia 1970
Shaitan
Shaitan: Pozdrawiam ;)
FotkaTeam
FotkaTeam: 7. Nie wolno zakładać kont z wulgarnymi(...)nie może również obrażać uczuć religijnych.

i ziomeczku obrażasz swoim złym nickiem religię, proszę zmienić go w ciągu 24h (podając się za Szatana wnosisz złą atmosferę na czat i moim zdaniem obrażasz mnie i moją wiarę)
Shaitan
Shaitan
  25 stycznia 2014
Lukasz
Lukasz: i ziomeczku obrażasz swoim złym nickiem religię, proszę zmienić go w ciągu 24h

Niby jak obrażam religię? :rotfl:

Konto usunięte
Konto usunięte: .Moderowalem czat do 2012r. i zezwolono mi na zmiane loginu mimo obowiazujacej zasady,

To już trzeba kierować zarzuty do osoby, która ci na to zezwoliła.

Konto usunięte
Konto usunięte: Wiec skoro tak bardzo Ci zalezy zebym Go zmienil, załatw to sam z FT bo ja nie mam zamiaru sie fatygowac dla Twoich zachcianek. Milego dnia... Pozdrawiamシ

Przykro mi, ale to twoje konto i twój obowiązek dostosowania się do zasad ;)
KonichiwaBitches
KonichiwaBitches
  25 stycznia 2014
PROSZE ZMIENIC LOGIN SHAITAN
Lukasz
Lukasz
  25 stycznia 2014
Shaitan
Shaitan: Niby jak obrażam religię?

masz nick Shaitan, czyli podajesz się za szatana, koleś wiesz co robisz? masz ty wgl szacunek do boga?
KonichiwaBitches
KonichiwaBitches
  25 stycznia 2014
Shaitan
Shaitan: To już trzeba kierować zarzuty do osoby, która ci na to zezwoliła.
FT FP ADMINISTRACJA
Shaitan
Shaitan: ISLAM CIE WYPATROSZY
Lukasz
Lukasz
  25 stycznia 2014
Shaitan
Shaitan:

Mogę sobie zrobić nick WrógJanaPawła2 ?
KonichiwaBitches
KonichiwaBitches
  25 stycznia 2014
Lukasz
Lukasz: Shaitan: Mogę sobie zrobić nick WrógJanaPawła2 ?

No jak Szatan moglby na to nie pozwolic milordzie InternetExplorer xD
Shaitan
Shaitan
  25 stycznia 2014

Od kiedy użycie słowa szatan jest obrazą religii/wiary or whatever? :woot:

Lukasz
Lukasz
  25 stycznia 2014
Shaitan
Shaitan: Od kiedy użycie słowa szatan jest obrazą religii/wiary or whatever?

koleś podajesz się za złą osobę nie mając szacunku do boga. To jak z moim nickiem?
KonichiwaBitches
KonichiwaBitches
  25 stycznia 2014
Shaitan
Shaitan: Od kiedy użycie słowa szatan jest obrazą religii/wiary or whatever?

"Jezydzi zakazują nawet używania słów oznaczających złe siły (Shaitan, Iblis)"
Dyskusja na ten temat została zakończona lub też od 30 dni nikt nie brał udziału w dyskusji w tym wątku.